Здравствуйте! Нужен пыжерез под алюминиевую гильзу 4 калибра. Она имеет внутренний диаметр 25мм. Можете ли такой изготовить, сколько будет стоить? Есть ли возможность изготовить его не из ст.45, а из ШХ15?
Доброго дня. Який діаметр пижеріза на латунну гільзу в 12 калібрі 19.6 мм. чи більший? Хто підкаже. В мене 19.6 то пиж дуже плотно не входить в гільзу, і постріли по різному раз добре, а раз не має різкості. Також різниця є з осалкою, без осалки бій різкіший. З повагою.
Приветствую Вас! Мой заказ: 1. Пыжерез под алюминий 4кал. (ф25,3мм) - 1шт. 2. Пыжерез под латунь 20кал.(ф16,85мм) -1шт. 3. Воронка под латунь 12кал. -1шт. 4. Воронка под латунь 20кал. -1шт. Эскиз на 4кал. прилагается. С ув.
гільзи внутрішній діаметр 10,3-10,5 мм. але чомусь у продажу пропонують прокладки 11,2-11,7 мм. - може так треба?
Вітаю. Прошу виготовити мені один пижоріз 12к гільза пластик. Умови оплати на Ваш вибір, реквізити і адресу доставки в приват.
Добрий день. Хочу замовить пижоріз для пластикової гільзи 12-го калібру і лійку. Що для цього треба робить?