ПСМ 5.45Х18

Тема у розділі 'Що це таке?', створена користувачем Атттила, 26 сер 2025 у 09:38.

1. cheeguevarraa

cheeguevarraa Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    245
    Лоти
      на продажу:
    81
      продані:
    482
    Повідомлення:
    3.074
    Адреса:
    Mezyn UKRAINEN
    Для продажу буде достатньо вказати що система ПСМ це буде вірно в точний кал деактивованої трубки треба все таки міряти штангелнм, про збиття ціни ніхто не казав якщо б це був заводський 5,45 вона б була просто вища ніж все інше в так старт від 15-20к грн оправлвнно

Otryta та Атттила подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Кована пружина застібки в комплекті з гвинтом. Клеймо "Лук-стріла". Цар. Іжевськ. Чітке кл...
      240 грн.
    2. Граненая драгунка образца 1891 года. Не чищена, деактив временем- ствол забит на всю длину. Затвор н...
      1750 грн.
    3. 500 грн.
    4. Кованные ложевые кольца для драгунских и казачьих винтовок Мосина, а так же для карабинов. Оригинал,...
      3000 грн.
    5. Шептало на немецкий Гевер. Складское.
      600 грн.
  3. Атттила

Атттила Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    5
      продані:
    67
    Повідомлення:
    1.682
    Адреса:
    Киев, Украина
    Дякую, без образ))

hantervitaliy та cheeguevarraa подобається це.
  4. Askal

Askal Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    4.879
    Адреса:
    Украина Киев
    Камрад я порядна людина і доволі не погано розбираюсь в темі. Це ЇЖ 78-8. Перероблений зрозуміло в що . Не комплектний, не горівший. Можна пробувати виставляти з 500 дол. , а там вже буде видно . Якось так.
    Чому я спочатку був впевнений що оригінал? Його стан поверхневий схожий, на то що горів. Я вважав що то трофей. Але хлопчик видивився якісь моменту, ну а коли затвор зняли, все стало на свої місця. Хлопець був правий.

Kurzendaf та turist1967 подобається це.