Я навіть не буду відкривати щоб щось ввести в, якщо ви не знаєте характерної різниці особливостей будови між ключовими деталями різних калібрів даного девайсу далі розмова йде в глухий кут!)
Че, мы уже давно здесь сидим, ну что нам суперечиться. Глянь хоть и вискажи свою думку после просмотра. Я б ради уважения посмотрел и отписался после просмотра. С ув.
Я не буду дивитися тому що я впевнений в тому що я бачив і бачу в також знання які кажуть допомагають казати з вірогідністю 100% те що це псм5,45
Доброго! Можно замерить внутренний диаметр трубки или хоть приложить линейку тонкую прозрачную на срез ствола? Если 9мм. , то будет стоить от 20 тыр. так как патронов валом. И фото в разобранном виде. В то тут спор сильный.))) С ув.
Какая нахрен линейка,зачем там что то измерять? Все кроме вас и так видят что ствол нарезной и мелкого калибра как и должно быть на боевом псм. Нормальный псм,боевой,немного подгоревший.
Я забираю свои слова обратно, это не ПСМ. С уважение к камрадам ! Парнишка прав. И скорей всего он не горел, где то был наныкан и не правильно законсервирован, или вообще где то в сыром гараже был . Они кстати были в калибре 7,65 и шли на экспорт. А это скорей всего с газового переделка под боевняк
Подивіться те відео, про яке нам говорить той хлопець. ПСМ часть 1. І дивіться с 40 хв. Хоча є і гарно новина для Вас, це з ранніх і він реально якісний ну і друге він точно не горів.
Гляньте фото зрізу ствола з лінійкою, мені бачиться зовнішній діаметр 9-10мм, стінка в районі 2мм, відповідно канал ствола 5,45(5,6мм)
Ну так как парнишка был прав, поставьте хоть под моими сообщениями, что они Вам нравятся. А то весь интернет пересмотрел, что б узнать и показать камрадам, что это не ПСМ. С ув.
Там і там «перествол» , не меліть дурниць, та не ведіться на відео різниці між «ак та ар15», в Гуглі хватає інфи про ПСМ, а там хай кожний вірить у що сам хоче.
Ок гляну але тепер подумайте рідиною для того щоб думать, магазин бачите він явно з цього предмета вірно? Магазин цей під який припас? Вангую він під 5,45#18, не під 9мм він просто інший і не під 7,65 бо його теж треба переробити слідів переробки на ньому я не бачу, а тепер питання з травмата де бк більше і доступніше ви багато бачили перестволів на 5,45#18?!!
Так я з відео так і не в чому суть відео - псм зробили по принципу іж чи іж зробили на базі псм, а в даному іж переробили знову в псм …
Там різниця в місці штифтування ствола до рамки, так як газовий патрон немає звуження гільзи (як в оригінальному 5,45) штифт перенесли в сторону дульного зрізу приблизно на 4-5мм.
Доброго! Это МП- 78- 9ТМ. Не под 5,45 спец.патрон, а под простой пистолетный. Ну почитайте мои посты. У него ширина толще, курок без дырки, скоба с углом спереди, а не плавная, накладки не алюминий и другие крепления внизу рукоятки. Это только визуально. А по остальному , я в постах скидывал 2 видео, второе видео более показово. С ув.