протеин

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем ^_^...жду трамвая!, 9 лют 2016.

1. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    А які можуть бути конструктивні думки ? Чистий бодібілдинг це самий тупий вид спорту і молоді ним взагалі не треба займатися . Тратити купу сил , часу , здоров"я, грошей щоб ходити в трусах по сцені :confused: . Для молоді є олімпійські види спорту важка атлетика , бородьба , спортивна гімнастика , бокс , чи не олімпійські армреслінг , гиревий спорт , пауерліфтинг . Любий із перелічених мною спортів принесе більше користі ніж бодібілдинг , а саме це та сама сила + навики які отримає від перелічених мною видів спорту + змагання . Може навіть пощастить і попадеш в збірну України , а це вже зарплата і перспективи на майбутнє .
    По силі важкоатлети і пауерліфтери перемагають білдерів , гирьовик у силі і витривалості переможе білдера , армреслер переможе білдера в поєдинку на руках , про борців і боксерів тут і говорити не хочеться білдер просто відгребе і все . То є питання нашо тим білдингом займатися молоді ? Ще розумію коли ним займаються люди в 40 і старше бо їм вже пізно займатися іншими видами спорту . Он мені 35 і мені білдинг нудний і противний , одні і тіж вправи протягом років , рахувати калорії , хімія , спорт харчування , режим , і жодного толку від отих нарощених м"язів . Говорю так бо й сам в юності займався білдингом і хімічив щоб наростити об"єми . Зараз дуже шкодую що замість того білдинга не пішов у секцію важкої атлетики чи бородьби або бокса відразу як приїхав вчитися в область , а поперся в качковський зал в який і дома ходив в шкільні роки . Всі мої знайомі які добилися чогось в білдингу всі були хіміками . То я не бачив що я маю якусь значну перевагу у силі над простими людьми у такій діяльності як порубати дрова чи город скопати , задовбувався так само як і батько який не займався тим білдингом . Жати лежачи в простому житті не треба , хіба шо замість домкрата машину вижати . Покинув займатися тим білдингом після того як отримав по пиці від двох дрищуватих боксерів і пішов займатися в зал бокса і кікбоксинга . Коли на вулиці б"ють то не питають кіко ти жмеш і об"єм біцепса .
    Зараз займаюся кросфітом і важкою атлетикою + груша .
    Он шо кажуть про білдинг ліфтери з 7хв 30 сек Яримбаш ше так чемно сказав , А Фрейдун взагалі каже шо то не спортсмени , а стриптизери і я з ним повністю солідарний

Останнє редагування: 15 лют 2016
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Компактный карманный фонарик с мощным светодиодом Тип: ручной Режимы: Материал: алюминиевый сплав...
      99 грн.
    2. (в наявності 9 шт.)
      Пропоную вашій увазі бюджетний ліхтарик, працює від однієї батареї типу АА ,але внутрішній діаметр д...
      190 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Портативный светодиодный фонарик-шокер BL-1101 получил металлический противоударный корпус, индивиду...
      299 грн.
    4. (в наявності 5 шт.)
      Лампа стане в пригоді в будь-якому наметі або в машині, світиться від Usb роз'єму. Використовує...
      25 грн.
    5. Фонарь крепкий и тяжеленький из нетонкого металла. Питание 2 элемента АА (нет в комплекте). Включени...
      480 грн.
  3. Русофоб

Русофоб Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    533
    Адреса:
    NATO
    Ща все единогласно сойдутся в мнении, шо химия это смерть, бодибилдинг это тупо и ваще сало - сыла, спорт - могыла, да и ещё пыво - сыла! А самый безопастный спорт это по тиливизору...
    Так шо не морочьте себе головы с протеином, а купите себе на все горилкы та капченой кавбасы и наслаждайтесь жизнью...

oberkatze подобається це.
  4. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Бодібілдинг це і так найтупий вид спорту . Важка атлетика , пауерліфтинг , гирі , бокс , бородьба , армреслінг , регбі , хокей ось чим треба займатися ( особливо в шкільному і студентськомі віці ) , навіть футбол і то краще ніж бодібілдинг .
    Хімія доречі корисна річ якшо із розумом і непервищувати терепевтичні дози . Нажаль зара нічого нормального купити майже неможливо зате азіатської хімій повно але шо там в тих ампулах та каблєтках і де його виробили ніхто крім виробника незнає і таке колоти чи ковтати то треба вже сильно хотіти роздутися . Зара я б не наважився , а раніше було просто пішов в аптеку купив препарати які використовувалися роками і були виготовлені на заводі .
    igYcb-r78ig.jpg

5. oberkatze

oberkatze Oberfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    125
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    245
    Повідомлення:
    468
    Адреса:
    Україна
    Человеческий организм так устроен, что если мышечная ткань является "лишней" - то организм сделает всё, чтобы от неё избавиться, переработав "излишний" белок в энергию. Поэтому надо потреблять не просто больше нормы калорий, но с уклоном на сокращение доли жиров и углеводов, с резким увеличением доли белка. Белковая диета. Надо кушать творожок и яйца, в неограниченных количествах, по принципу "сколько влезет".

Качественный спортпит помогает таки, если давать мышцам регулярные нагрузки и употреблять его систематически. Кстати, характер нагрузок тоже должен быть искючительно силовым - на силу-массу (меньше подходов, больше вес). Аэробные нагрузки (небольшой вес в сочетании с большой подвижностью) дадут обратный эффект - так не только ничего не нарастёт, а и последнее "сдуется". Сам в юности Ванситон кушал, и таки помогало, особенно учитывая то что я ненормально худой и на мне не хочет расти ни мясо, ни сало. Химку же, ИМХО, если всё не окончательно безнадёжно, лучше не кушать. Можно метанчиком побаловаться, но совсем чуть-чуть.

alkorn80 подобається це.
  6. Русофоб

Русофоб Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    533
    Адреса:
    NATO
    А метанчик типо не химка... Причем самая низкокачественная и все его тут советуют...
    Уж если химичиться, то качеством, например типа: примы, трена, винстрола, оксандролона ну и канешна же ГР всему голова...
    Самый бюджетный курс это метан+дэка, только метана у вас нормального уже давно нет...
    Стате Фармак делает хороший тест пропионат, в Харькове вроде завод...

7. oberkatze

oberkatze Oberfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    125
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    245
    Повідомлення:
    468
    Адреса:
    Україна
    Нет, метанчик это химка и есть. В гормошке и стероидах разбираюсь не очень, но таки химку от протеинов отличить могу)))

alkorn80 подобається це.
  8. Русофоб

Русофоб Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    533
    Адреса:
    NATO
    Я бы мог дать ссылку на хорошую фарму, тока незнаю, разрешено ли это тюремными правилами...

9. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    От тіко кіко коштують всі оті препарати особливо гармошка порівняно з метаном ? І хто їх виробляє , хто контролює того виробника ? Мені навіть булоб лячно балканфарм зараз вживати не кажучи вже про отого голдендрагон чи в"єтнамські препарати . От раніше було добре в аптеках у вільному продажі був метан акріхіновський , ретаболіл гедеоновський , фенаболіл якийсь кацапський , туринабол німецький ( все фабричне , а не в підвалах фасоване ) , а зара все заборонено і пре сюди азіятська і молдавська хімія . Ото тіко пропік ше можна всякими правдами і не правдами купити тіко ж він слабий як марлеві труси , до ретаболіла йому далеко і побічок у пропіка більше ніж в ретаболіла .

10. Русофоб

Русофоб Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    533
    Адреса:
    NATO
    Неправда ваша, у ретаболила побочек больше, он в организме до 2 лет сидит, а проп выходит через несколько дней... Есть таки нормальный андерграунд... А насчёт цен, то как говорят пиндосы: Вы имеете то, за что платите...
    Бритиш Драгон делает хорошую фарму, я ей пользуюсь...
    Вот трен какой ядрёный...

Images:

20160215_133110.jpg
  11. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Ретаболіл ( нандролон ) виводиться із організмма приблизно за 15 днів то він допінгконтролем ловиться 2 роки . Я за андрогенну активність і ефект ароматизації у ендрогени у пропіка маю на увазі , у ретаболіла ці ефекти менші , а анаболітичний ефект майже однаковий .
    В ті часи коли я хімічив це 1998-2000 люди роками зарплати не отримувли . І в нас в голові навіть не було шоб купити вінстрол 100таб за 42$, чи ампулу вінстрола за 10$ , прімоболан 50таб тоді коштував 57$ , прімоболан 1ампула 10$- якшо метан коштував 100таб - 10$ , а ретаболіл 3$ ампула ( ціни за 1999рік кіко зара воно коштує я не знаю ) . Про ПКТ також тоді ніхто не чув і не знав ( по грошам те ПКТ коштує як курс анаболіків ) , це я зара таке вичитав бо просто цікавлюся шо воно зара і як . Тоді інформація це був або фарм справочник або ксерокопія книжки Буланова , яку я давав іншим качкам щоб вони зробили собі ксерокопію за 5 гривен :D.

12. Секретарь горкома

Секретарь горкома Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.515
    Адреса:
    Десь біля майдану...
    Явный фотошоп.
    Ну а по химии , если дешево и сердито- тестостерона пропионат. Быстро выводится из организма, не особо андрогенный, меньше шансов нарваться на подделку(выпускает киевский Фармак). Результаты не поразят, но толчок будет. Один минус нужно часто колоть..задница будет как решето.:D

Русофоб подобається це.