протеин

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем ^_^...жду трамвая!, 9 лют 2016.

1. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.623
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    А які можуть бути конструктивні думки ? Чистий бодібілдинг це самий тупий вид спорту і молоді ним взагалі не треба займатися . Тратити купу сил , часу , здоров"я, грошей щоб ходити в трусах по сцені :confused: . Для молоді є олімпійські види спорту важка атлетика , бородьба , спортивна гімнастика , бокс , чи не олімпійські армреслінг , гиревий спорт , пауерліфтинг . Любий із перелічених мною спортів принесе більше користі ніж бодібілдинг , а саме це та сама сила + навики які отримає від перелічених мною видів спорту + змагання . Може навіть пощастить і попадеш в збірну України , а це вже зарплата і перспективи на майбутнє .
    По силі важкоатлети і пауерліфтери перемагають білдерів , гирьовик у силі і витривалості переможе білдера , армреслер переможе білдера в поєдинку на руках , про борців і боксерів тут і говорити не хочеться білдер просто відгребе і все . То є питання нашо тим білдингом займатися молоді ? Ще розумію коли ним займаються люди в 40 і старше бо їм вже пізно займатися іншими видами спорту . Он мені 35 і мені білдинг нудний і противний , одні і тіж вправи протягом років , рахувати калорії , хімія , спорт харчування , режим , і жодного толку від отих нарощених м"язів . Говорю так бо й сам в юності займався білдингом і хімічив щоб наростити об"єми . Зараз дуже шкодую що замість того білдинга не пішов у секцію важкої атлетики чи бородьби або бокса відразу як приїхав вчитися в область , а поперся в качковський зал в який і дома ходив в шкільні роки . Всі мої знайомі які добилися чогось в білдингу всі були хіміками . То я не бачив що я маю якусь значну перевагу у силі над простими людьми у такій діяльності як порубати дрова чи город скопати , задовбувався так само як і батько який не займався тим білдингом . Жати лежачи в простому житті не треба , хіба шо замість домкрата машину вижати . Покинув займатися тим білдингом після того як отримав по пиці від двох дрищуватих боксерів і пішов займатися в зал бокса і кікбоксинга . Коли на вулиці б"ють то не питають кіко ти жмеш і об"єм біцепса .
    Зараз займаюся кросфітом і важкою атлетикою + груша .
    Он шо кажуть про білдинг ліфтери з 7хв 30 сек Яримбаш ше так чемно сказав , А Фрейдун взагалі каже шо то не спортсмени , а стриптизери і я з ним повністю солідарний

Останнє редагування: 15 лют 2016
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Брючный ремень PARATROOPER SAFETY BELT ′PARA′ OLIV Брючный ремень с металлической пряжкой, с логоти...
      400 грн.
    2. Новый тактический ремень…смотрите другие мои лоты,всегда есть новые интересные поступления…
      155 грн.
    3. (в наявності 66 шт.)
      Компресійна, крепіжна, утілітарна стяжка стропа для спорядження Піксель Ширина 25мм., Довжина: 1 ме...
      50 грн.
    4. Кожаный парадный ремень Бундесвера, ориинал. BW Lederkoppel "Einigk.- Recht - Freiheit" М-...
      550 грн.
    5. Ремень эластичный армии Швейцарии, ELASTIKGURT. Цвет серый. Пряжка и окончание полотна из нержавеюще...
      90 грн.
  3. Русофоб

Русофоб Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    533
    Адреса:
    NATO
    Ща все единогласно сойдутся в мнении, шо химия это смерть, бодибилдинг это тупо и ваще сало - сыла, спорт - могыла, да и ещё пыво - сыла! А самый безопастный спорт это по тиливизору...
    Так шо не морочьте себе головы с протеином, а купите себе на все горилкы та капченой кавбасы и наслаждайтесь жизнью...

oberkatze подобається це.
  4. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.623
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Бодібілдинг це і так найтупий вид спорту . Важка атлетика , пауерліфтинг , гирі , бокс , бородьба , армреслінг , регбі , хокей ось чим треба займатися ( особливо в шкільному і студентськомі віці ) , навіть футбол і то краще ніж бодібілдинг .
    Хімія доречі корисна річ якшо із розумом і непервищувати терепевтичні дози . Нажаль зара нічого нормального купити майже неможливо зате азіатської хімій повно але шо там в тих ампулах та каблєтках і де його виробили ніхто крім виробника незнає і таке колоти чи ковтати то треба вже сильно хотіти роздутися . Зара я б не наважився , а раніше було просто пішов в аптеку купив препарати які використовувалися роками і були виготовлені на заводі .
    igYcb-r78ig.jpg

5. oberkatze

oberkatze Oberfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    132
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    255
    Повідомлення:
    466
    Адреса:
    Україна
    Человеческий организм так устроен, что если мышечная ткань является "лишней" - то организм сделает всё, чтобы от неё избавиться, переработав "излишний" белок в энергию. Поэтому надо потреблять не просто больше нормы калорий, но с уклоном на сокращение доли жиров и углеводов, с резким увеличением доли белка. Белковая диета. Надо кушать творожок и яйца, в неограниченных количествах, по принципу "сколько влезет".

Качественный спортпит помогает таки, если давать мышцам регулярные нагрузки и употреблять его систематически. Кстати, характер нагрузок тоже должен быть искючительно силовым - на силу-массу (меньше подходов, больше вес). Аэробные нагрузки (небольшой вес в сочетании с большой подвижностью) дадут обратный эффект - так не только ничего не нарастёт, а и последнее "сдуется". Сам в юности Ванситон кушал, и таки помогало, особенно учитывая то что я ненормально худой и на мне не хочет расти ни мясо, ни сало. Химку же, ИМХО, если всё не окончательно безнадёжно, лучше не кушать. Можно метанчиком побаловаться, но совсем чуть-чуть.

alkorn80 подобається це.
  6. Русофоб

Русофоб Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    533
    Адреса:
    NATO
    А метанчик типо не химка... Причем самая низкокачественная и все его тут советуют...
    Уж если химичиться, то качеством, например типа: примы, трена, винстрола, оксандролона ну и канешна же ГР всему голова...
    Самый бюджетный курс это метан+дэка, только метана у вас нормального уже давно нет...
    Стате Фармак делает хороший тест пропионат, в Харькове вроде завод...

7. oberkatze

oberkatze Oberfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    132
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    255
    Повідомлення:
    466
    Адреса:
    Україна
    Нет, метанчик это химка и есть. В гормошке и стероидах разбираюсь не очень, но таки химку от протеинов отличить могу)))

alkorn80 подобається це.
  8. Русофоб

Русофоб Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    533
    Адреса:
    NATO
    Я бы мог дать ссылку на хорошую фарму, тока незнаю, разрешено ли это тюремными правилами...

9. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.623
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    От тіко кіко коштують всі оті препарати особливо гармошка порівняно з метаном ? І хто їх виробляє , хто контролює того виробника ? Мені навіть булоб лячно балканфарм зараз вживати не кажучи вже про отого голдендрагон чи в"єтнамські препарати . От раніше було добре в аптеках у вільному продажі був метан акріхіновський , ретаболіл гедеоновський , фенаболіл якийсь кацапський , туринабол німецький ( все фабричне , а не в підвалах фасоване ) , а зара все заборонено і пре сюди азіятська і молдавська хімія . Ото тіко пропік ше можна всякими правдами і не правдами купити тіко ж він слабий як марлеві труси , до ретаболіла йому далеко і побічок у пропіка більше ніж в ретаболіла .

10. Русофоб

Русофоб Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    533
    Адреса:
    NATO
    Неправда ваша, у ретаболила побочек больше, он в организме до 2 лет сидит, а проп выходит через несколько дней... Есть таки нормальный андерграунд... А насчёт цен, то как говорят пиндосы: Вы имеете то, за что платите...
    Бритиш Драгон делает хорошую фарму, я ей пользуюсь...
    Вот трен какой ядрёный...

Images:

20160215_133110.jpg
  11. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.623
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Ретаболіл ( нандролон ) виводиться із організмма приблизно за 15 днів то він допінгконтролем ловиться 2 роки . Я за андрогенну активність і ефект ароматизації у ендрогени у пропіка маю на увазі , у ретаболіла ці ефекти менші , а анаболітичний ефект майже однаковий .
    В ті часи коли я хімічив це 1998-2000 люди роками зарплати не отримувли . І в нас в голові навіть не було шоб купити вінстрол 100таб за 42$, чи ампулу вінстрола за 10$ , прімоболан 50таб тоді коштував 57$ , прімоболан 1ампула 10$- якшо метан коштував 100таб - 10$ , а ретаболіл 3$ ампула ( ціни за 1999рік кіко зара воно коштує я не знаю ) . Про ПКТ також тоді ніхто не чув і не знав ( по грошам те ПКТ коштує як курс анаболіків ) , це я зара таке вичитав бо просто цікавлюся шо воно зара і як . Тоді інформація це був або фарм справочник або ксерокопія книжки Буланова , яку я давав іншим качкам щоб вони зробили собі ксерокопію за 5 гривен :D.

12. Секретарь горкома

Секретарь горкома Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.515
    Адреса:
    Десь біля майдану...
    Явный фотошоп.
    Ну а по химии , если дешево и сердито- тестостерона пропионат. Быстро выводится из организма, не особо андрогенный, меньше шансов нарваться на подделку(выпускает киевский Фармак). Результаты не поразят, но толчок будет. Один минус нужно часто колоть..задница будет как решето.:D

Русофоб подобається це.