просто-охренел

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Саня-Одессит, 2 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Нда....Вы программой считаете обещание повысить зарплату молдаванам и санитарам в морге? Полагаю, это не совсем так....Кстати, поинтнресуйтесь сколько получают военные (Вы там возмущались..).Программа-это внешняя политика, планы экономического роста, социальные вопросы...Вы несколько не правы...

Andrej.An86 подобається це.
    1. (в наявності 3 шт.)
      Панама Нато. Оригинал. Размер L. Новая.
      420 грн.
    2. Панама ЗСУ.
      280 грн.
    3. 71 грн.
    4. Панама літня польова, піксель, мм14, зсу, нова, розмір 57
      350 грн.
    5. Панама​ Стан: Новий Країна виробник: Китай Колір: Tactical Camouflage Матеріали: 65% поліесте...
      590 грн.
  2. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Угу...только в случае избрания Зеро евреи опасаются погромов...Они как умные люди понимают, что Зе возненавидят через год, а виноваты будут как всегда евреи, так как Зеленский тоже еврей....(подслушано в программе Портникова,Тоже еврея)

3. Рэмба

Рэмба General-major

Повідомлення:
    5.046
    Расслабь батоны) без тебя разберётся

4. Медный

Медный Oberst

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    3.961
    Адреса:
    Земля
    Я вас умоляю,вроде кто-то из имеющих программы ранее их выполнял)Простое обувание электората)

Tayfun_U та Ph@ntom подобається це.
  5. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.170
    Адреса:
    Україна
    Программа это обещания , которые даёшь идя в президенты, любые обещания, даже неправдивые.
    Простой вопрос: назначение зарплат, экономический рост и социальные вопросы в ведении президента находятся? Уверены??
    Если не в его, то обещание это трёп.

Рэмба та Ph@ntom подобається це.
  6. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Вопросы внешней политики и безопасности (оборона, что включает денежное довольствие военнослужащих) , если верить конституции-то да....Внешняя политика напрямую влияет на экономику.....Ну, и ликбез-право законодательной инициативы...Есть такое...

7. jurgenvishnykov

jurgenvishnykov Schütze

Повідомлення:
    5
    Адреса:
    Сумы Украина
    я в шоці від єтой нєнавязчівой манєри советовать))))))))) У зели поди поднабрался хамовитьій тьі дружок?

консерватор та Andrej.An86 подобається це.
  8. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Закрадається в мене крамольна думка,а чи не одні режесери писали сценарій спектаклю "а-ля вибори"для пєдра та зєльонки,щоб на дай бог хтось лівий не вскочив??

Dron.istorik, Boris Pryanikov, yuriv та ще 1-му подобається це.
  9. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    А сейчас все будет хорошо?:D Пообщаемся через шесть месяцев, год...Особенно будет любопытно мнеие здешних санитаров-молдаван.....Теже завывания прогнозирую....по тарифам Коломойский +:)

Boris Pryanikov, Pyro та mmaxi подобається це.
  10. Іван Сила

Іван Сила Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    213
    Адреса:
    Киев
    Программа найкраща: "За все хорошее и против всего плохого":smile_12:
    Краще спитайте з ким він планує команду формувати, Євген Кошевий міністр оборони, а хто інші посади займе?

Лера ОУН-УПА, Lubitel64, Boris Pryanikov та 2 іншим подобається це.
  11. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    я понитересовался сколько получают военные.
    примерно столько, сколько вчерашняя выпускница вуза, без опыта работы, пришедшая в киевскую контору на должность начинающего дизайнера.
    разница только в том, что она жопу под кресло подставляет, а военные - голову под пулю.

на большие зарплаты военным денех не хватило, на млдр больше сожрало АП, еще млрд на выборы лично коррупционенфюреру в руки, ахметову, кусуку и прочим друзьям оушэна. а все. больше денех нет.

Dron.istorik, Oleksiy, Lubitel64 та 2 іншим подобається це.
  12. Yrii

Yrii Leutnant

Повідомлення:
    1.351
    Так за кого голосувати в другому турі?
    За клоуна чи корупціонера?
    Я, як людина, яка честно все життя платить податки, і не маленькі, а моя сім'я в сукупності то ще й дуже не маленькі, хочу почути відповідь...!!!!!!!!
    Відповідь від тих хто на цьому форумі.
    І це питання без ПРИКОЛУ, і не по ПРИКОЛУ.
    Як правильно зробити, ...
    Країні з яким президентом як мінімум 5, а можливо і більше років я повинен віддати частку заробленого в установленому законодавством порядку.?
    Країні з президентом шахраєм і корупціонером,
    чи країні з президентом якого я зовсім не знаю.
    Платити і знати, що процентів 40 з цієї суми піде на відкати, хабарі, хороми, Бугатті....
    Чи тому, у кого можливо не має програми.
    Скажіть мені!!
    Нехай буде так,
    Невідомий президент- то ставте знизу під повідомленням" подобається"
    Корупціонер- можете залишити повідомлення в приватних з любим текстом, хоть нах посилайте, кнопку "поскаржиться" натискати не буду.

Oleksiy, lex1187, Roman170 та 3 іншим подобається це.
  13. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Это Вам в маршрутке опять сказали? Вы регулярно пишете фантазии на тему.......

Лера ОУН-УПА, Pyro, jurgenvishnykov та ще 1-му подобається це.
  14. Рэмба

Рэмба General-major

Повідомлення:
    5.046
    Тоесть Полторак, Парубий и гройсман лучше Кошевого да?) грамотней и хозяйственней?
    С каких то не тех карт ты пошёл

Русла Н, Медный, Tayfun_U та ще 1-му подобається це.
  15. Cladotrix

Повідомлення:
    10.170
    Адреса:
    Україна
    Денежное довольствие министр обороны, а а не главком решает, направляет запрос в кабмин Гройсману на увеличение финансирования, тот даёт, или нет. А Гройсмана назначает не главком,

Ph@ntom подобається це.
  16. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    дада, гладко было на бумаге.

как же так вышло, что,
    кучма назначил всех днепровских
    януковощ - донецких
    коррупционерфюрер - винницких

а потом внезапно, гройсмана назначает не главком.
    бггггг. дада, не главком.

Dron.istorik, Boris Pryanikov, Ланкастер та 3 іншим подобається це.
  17. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    у меня институтский приятель ушел на дембель с 55бр с контракта зимой. зп 10.
    и его дочка, выпускница зту, поехала на работу в Киев. зп 10. вопросы ?

Ланкастер та Tayfun_U подобається це.
  18. Anatol_AA

Anatol_AA Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    2.560
    Адреса:
    Київ
    В країні зараз, як на сцені провінційного малобюджетного театру - і сміх, і гріх.
    Найнятий українцями у 2014 році на посаду Президента країни топ менеджер, він же ПОП, свою програму не виконав, нажаль. Хоча, на словах, все виглядало файно і прогресивно.
    Час сплинув, роботодавці подивилися на результат діяльності найманця, який за 5 років чомусь став рахувати себе царем, і сказали: досить!
    Тому доросла і сповна розуму людина (він же ПОП) повинна зрозуміти, що треба піти.
    В нашому випадку топ менеджер країни всі ті відведені йому 5 років робив те, що підлаштовував всю систему управління під себе, з однією метою - і надалі збагачуватися, але жадність "фраєра" згубила. Все! Фініта ля комедія! Концерт закінчився і напівпорожній зал чомусь не аплодує...
    Зеленський у другому турі - це "галочка" у бюлетені першого туру "проти всіх", яку тицьнули туди молоді люди, бо ота вся шобла ніякої довіри уже у них не викликає. Ця молодь планує жити в Україні і хоче жити добре. Особливо молодь лякає перспектива окопної війни на не визначений термін (це до купи про ахрєнітєльні досягнення ПОПа на міжнародній арені).
    У підсумку, як казав всім нам відомий комуняка-партноменклатурщик: "Маємо те, що маємо..."
    Особисто мені Володя Зеленський нічого доброго, як і нічого поганого (його туповатий напівжлобський гумор на виступах "Кварталу" не рахуємо) не зробив. І як майбутній Президент країни мені він не симпатичний, але, нагадаю, у нас парламенсько-президентська форма правління, бо парламент відновив Конституцію в редакції 2004 року.
    Тому не варто сильно перейматися тим, що новий топ менеджер в країні зміниться. Парламент залишається поки що все той же.
    Головне, що совок тихенько йде з України, а з ним оті всі партноменклатурщики зі своїми "понятіями".
    На світле майбутнє вже не сподіваюся, але оту свинокоманду терпіти ще 5 років - то є вже за фест.

Русла Н, Oleksiy, IIpu3pak та 10 іншим подобається це.
  19. руслан100

руслан100 General-leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Тю,то вы оптимист-его уже 17% населения ненавидит.

Tayfun_U подобається це.
  20. Cladotrix

Повідомлення:
    10.170
    Адреса:
    Україна
    Это уже вопрос к тем кто рассказывает на что у президента есть полномочия, а на что нет, в зависимости выгодно это или нет для спора.

Ph@ntom та руслан100 подобається це.
  21. руслан100

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Кто бы мяукал....Как там родственники,родственники жены и их родственники?

Tayfun_U подобається це.
  22. jurgenvishnykov

jurgenvishnykov Schütze

Повідомлення:
    5
    Адреса:
    Сумы Украина
    Да єто тьі не стех карт зашол)))))))))))))) не пиши чушь, не позорся))))))

23. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    повинна то вона повинна, але вона вагаэться, бо э той шанс ухопити ляща від ахметова. є така давня традиція у тих, хто хтів, але не зміг.

Tayfun_U подобається це.
  24. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    а чого питаю. мо він дійсно пообіцяє та зробе щось таке гарне. що пєтя зробив я бачу, той самий томос, не плутати з тєрмасам, той самй безвіз, ті самі шляхи, те саме зниження зараз цін на газ в нашій області. і головне він зробив це підтримка заходу та санкції проти свинособакії. до пєті теж є багато питань чого незроблено та усе інше але він хоч щось гарне і зробив. а від недомерка я тілько чув що він перед хуйлом навколюшки встане та дупу свою підставе. отакоєот
    тому і питаю за програму. бо свинособаки його вже послали з кримом а він ще ніхто, лише кандидат.

Лера ОУН-УПА, mmaxi, Boris Pryanikov та 3 іншим подобається це.
  25. руслан100

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення: