Прошу помочь.

Discussion in 'Чорний список' started by barin2005, Sep 26, 2013.

1. kamenec

kamenec Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    10
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    22
    Прошу прощения, а то немного напрягся...

Cybermaster likes this.
  2. Интересные лоты

1. (в наличии 5 шт.)
      Мiцна нить виробництва Францii Окрiм того що нить мiцна та виробництва Францii нажаль бiльше не пiдс...
      99 грн.
    2. Мир Вам! Рибальський складаний стілець до 120 кг стільчик для риболовлі похідний сидіння 29,5х29см...
      256 грн.
    3. Мир Вам! Список всех моих лотов https://reibert.info/auction/alex-fison.134997/ Подписывайтесь н...
      350 грн.
    4. Мир Вам! Список всех моих лотов https://reibert.info/auction/alex-fison.134997/ Подписывайтесь на...
      115 грн.
    5. Чехол сетка 39х43см ВНИМАНИЕ! Оплата: полная предоплата или предоплата доставки в две стороны по т...
      50 грн.
  3. KUNDLER

KUNDLER General-major

Я , звичайно , вибачаюсь , шановне товариство . Не знаю ніякого Міхуіла та не мав з ним жодних бізнесів , але за темою слідкую давно з цікавістю і прийшов до висновку - ви всі боретесь з вітряком ( ветряная мельница ) . Два , навіть три клони з кількістю повідомлень по 10 чи 20 , вам ліплять на вуха лайно - а ви з ними спілкуєтесь . То всьо нагадує історію про двох кумів , які захотіли добре нажертись , але не впасти в очах один одного . Якесь пацаня в "ліхіє дєвяностие" вирішило пограти - то нехай і бігає між компом , планшетом та іншими гаджетами , на яких має своїх клонів , і спілкується сам з собою . Перепрошую за ймовірний флуд та вибачаюсь , якщо когось ненавмисне образив .

4. Cybermaster

Cybermaster Oberst Клуб взаимопомощи

Шановний, я вибачаюсь, що натякаю вам прозоро, але...
    Ви зараз полізли в мою особисту політику модерування, і мені не залишається шансів на брехню.
    Правда така: я залишив цю тему, щоб камради зігнали тиск, який, безумовно, є присутній в цьому розділі.
    Але звертаюсь до вас, друже:
    Нікому, чуєте? - НІКОМУ не кажіть про це!!!
    З повагою, Кібермастер.

5. KUNDLER

KUNDLER General-major

Добре , я тихееесенько відповім : згода - но пасаран ( No pasarán!) !:oops: