Прошу помочь.

Тема в разделе "Чорний список", создана пользователем barin2005, 26 сен 2013.

1. kamenec

kamenec Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    10
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    22
    Прошу прощения, а то немного напрягся...

Cybermaster нравится это.
  2. Интересные лоты

1. Оригінал Устілка 28,5 см Стан нових
      3500 грн.
    2. Продам берці армії США jungle boots desert(пісочного кольору) Розмір 11XN. Вцілому стан гарний, із м...
      800 грн.
    3. Общевойсковые берцы Бундесвера ( mod. BW 2007 ) Описание: Современный армейский стандарт бундесвер....
      680 грн.
    4. новые,отличные берцы,на стопу длина 280 - 285 см и ширина 9-10 см
      1350 грн.
    5. Шкіра. Гарний протектор. Система швидкої шнуровки. Металева фурнітура з покриттям. Шнурки рідні. Чер...
      275 грн.
  3. KUNDLER

KUNDLER General-major

Я , звичайно , вибачаюсь , шановне товариство . Не знаю ніякого Міхуіла та не мав з ним жодних бізнесів , але за темою слідкую давно з цікавістю і прийшов до висновку - ви всі боретесь з вітряком ( ветряная мельница ) . Два , навіть три клони з кількістю повідомлень по 10 чи 20 , вам ліплять на вуха лайно - а ви з ними спілкуєтесь . То всьо нагадує історію про двох кумів , які захотіли добре нажертись , але не впасти в очах один одного . Якесь пацаня в "ліхіє дєвяностие" вирішило пограти - то нехай і бігає між компом , планшетом та іншими гаджетами , на яких має своїх клонів , і спілкується сам з собою . Перепрошую за ймовірний флуд та вибачаюсь , якщо когось ненавмисне образив .

4. Cybermaster

Cybermaster Oberst Клуб взаимопомощи

Шановний, я вибачаюсь, що натякаю вам прозоро, але...
    Ви зараз полізли в мою особисту політику модерування, і мені не залишається шансів на брехню.
    Правда така: я залишив цю тему, щоб камради зігнали тиск, який, безумовно, є присутній в цьому розділі.
    Але звертаюсь до вас, друже:
    Нікому, чуєте? - НІКОМУ не кажіть про це!!!
    З повагою, Кібермастер.

5. KUNDLER

KUNDLER General-major

Добре , я тихееесенько відповім : згода - но пасаран ( No pasarán!) !:oops: