Да и ещё заговоренные находки,сразу как попалось чтото с римским императором немедленно отсылать мне,я знаю как с ними обращаться,ни в коем случае не оставляйте у себья,если похоже на пулемйот то однозначно пану Консерватору
Таки да. Я вот, Вам, маленькую историю расскажу. Значит едем мы с камрадами, смотрим место все как по учебнику. Холмик, пересохшее русло реки и так далее. Ну вот должна быть в таком месте поселушка или хотя бы хатка. Поле после пшеницы пашет трактор. Сам дед хабарий велел проверить. Значит, выходим идем на точку и... Батюшки! Свежие ямы и следы. Пан тракторист сам копает. Причем не отходя от кассы. Так к чему это я? А к тому что наш юный друг должен понимать что не все так красочно как было хотя бы( ) пять лет назад. Для многих коп стал заработком на хлеб и еще на масло остается. Sad but true. Качественного сигнала все меньше и меньше.
Навіщо далеко йти, ось я таке саме практикую. Багатогранна у мене професія іноді і за трактора приходиться сідати, а як тут без ТД?
а якщо глибину рамку та на невеличкі колесчата поставити та перед трахтором пустити. тож буде прорив у пошукці так само як і висадка на місяць, а якщо ще трахтор має ковш то тілько і треба буде підти та узяти знахідки. отакоєот. а ви кажете
та непереймайтесь так. я вам той гріх відпускаю та підтверджую що ви ніякий не кацап і не комуняка. так що працюйте спокійно ніхто вас не чипатиме за це. але ж погодьтесь що у неділю усі пристойні люди повинні з ранку підти до церкви а по обіді у шинок!
Ну якщо сам К благословляє По поводу церкви. Одного разу випивав з батюшком, так він мене майже вмовив щоб в неділю зранку відвідував церкву а потім йшов на роботу і ніякого гріха тут не буде. Ну покищо не получаться так...
А вночі то діло йде набагато краще,може тому що не озираєшься чи конкуренти не підкрадаються А як з конкурентами хто бореться
Ану бігом розповідайте що маєте з Римських монет, бо це моя страшенна слабість і всі монети повинні належати мені!
пане Dietrich88 нам, верніш вам таке треба? якщо треба то давайте проведемо ревізію і вилучимо усе що там зайве!
Та в мене також є Дідій, плюс ще Август,Гальба,Вітелій,Нерон з усією шайкою бородато-носатих вуйків денаріїв ауреусів та іншого зброду. А от зачуханого Пія нема Я вже пішов заряджати АКМС
нащо? ми прийдемо, чемно привітаємось та просто за чемною бесідою та філіжанкою кави чи чаю а мо ще мо чогось міцнішого ви самі нам покажете все що маєте а ми вирішимо що там зайве а що ні. зайве ми заберемо з собою, все інше залишиться вам. і все. 90роки минули вже давно, тре діяти більш сучасними та цивілізованими методами.