Надо голосовалку открыть.Борьба за Оскар,между ФСБ и СБУ,чьи диверсанты круче.Можно еще Шварца пригласить тряхнуть стариной.
Дуже радий що його вдалося врятувати! Перша позитивна новина яку сьогодні прочитав, радий що так професійно спрацювали. Доречі це доказує що КГБ не є настільки крутим як вони його розписують. Таку банальну річ як викрасти одну людину (і при тому людину не при владі) - з тріском провалили. СБУ молодці!
Возле машины с пленником уже натоптано, следов экстренного торможения машины с пленником нет. Кино- ляпов хватает.
Народ,ну от що ми за люди завжди в любій ситуації шукаємо шпигунів,читаю тему і аж страшно робиться,одні "експерти" з таємних оперцій зібрались .Тому кіно не подобається,другий зразу знав ,що це засланий козачок,третій достовірно знає,що людина воювала задля картинки...Розслабтесь,ну невже все не може бути так як є насправді?Для чого шукати в темній кімнаті чорну кішку?
Никто ничего не ищет. Но и есть то что дают, не понюхав и не пощупав, мало кто будет. Я надеюсь не будет такой веры СМИ как на роисси.
Саме так! Звичайно, все тут чесно і правдиво, як і всюди в нашій країні. Добре, що тому хлопцю із кацапстану кавальчик вуха не відтяли... Тепер того Богданова може якимось міністром призначить.
Ну по крайній мірі я поки інакшого не знаю,тому й читаю,слухаю та аналізую.Є одна мудра приказка -"Не кажи гоп,доки не перескочив"
Илья Богданов Я вернулся!!! Слава Украине!!!! Мы въехали ГРУ и ФСБ России!!! Эта победа будет записана в историю спецслужб Украины!!! К черту минус мои Милтоны нервных клеток но это было на грани и ща гранью!!! Мы сделали это. Мрази приказали меня убить я лично это слышал. Дело чести,которой у них нет. Повязали всех кроме сыкливых чекистов. Подробности будут со временем. Украина лучшая!!!
Как в кино. Хотят убить-но пару дней держат и пытают, шепчутся за спиной "мы убъем его", в итоге одинокая тачка в лесопосадке, вялые грушники, даже двери в жипе не закрыты. А мы в это верить должны. Не, это конечно круче крымского диверсанта-правосека с визиткой, но всё же...
Дядько Олексій ,ну ви то якраз як ніхто можете все про нього розпитатися у Шума або у провідника,чи може вже щось знаєте.Мені б самому було б цікаво почути як його характеризують з фронту.Зрозуміло,що хто зрадив раз,той зрадить і в друге,та всеж були й винятки