А Ви маленький але таку тему підкинули наніч. Почитав трохи водяного, наніч явно опасно, жінку розбудив, лишив на завтра.
Та то таке пане консерватор.Нерви в мене міцні,а трешу,угару та содомії взагалі не боюся.Гадаю ,що витримаю.
Колись був ( може і досі є))) , такий Андрій чи Олександр, не важливо, а прізвище в нього було "И" ( Російською). Лисий такий, з вусами. От той теж усіляку хе.ню ходив копав. І усі загадки Третього Рейху розкрив, і підводні човни понаходив, і секретні бази...короче ВСЬО найшов!!! Як то кажуть, казковий ідіот. Не знаю, чи то образ йому такий створили на телебаченні, чи він сам такий по життю, але таку несенітницю морозив, шо я дивився передачі його тільки для того, щоб побачити чим закінчиться той цирк.
Андрей этого поца звалиДааа,исполнял он знатно в своих передачах,смотрел когда-то на канале Мега его поиски.Там по ржавому болту он почти в деталях описывал первый РИАшный танк(ну тот,что на арбу похож).
Неа.. Поиск шедевров от литературы должен быть выстрадан. Крошки по которым идти, я оставил. А дать прямую ссылку мне совесть не позволит.
Та в нього мабуть багато напрямків в літературі - драма, сатира, лірика.... От він і під кількома псевдонімами і пише. Цікаво, а в клоаку то він під яким поліз???
Заинтриговали Вы меня.Воистину,нелегок путь к прекрасному...Но сегодня искать тему уже не буду,займусь этим завтра,не соблазните меня панцерами полными золотых сомячих зубов
Повторю еще раз, Вас беречь надо. День, валидол, телефон с забитым в быстрый набор номером 112. И уже потом осторожно читайте.
Видать таки лютый автор!!! Прямо таки Эдуард Суровый , только от литературы. Хорошо, что только пишет, а не поёт еще)))