Розроблений пристрій «Комета» зараз дуже ускладнює роботу українським комплексам радіоелектронної боротьби з глушіння безпілотників. Також «Комету» росіяни почали ставити й на модулі планерування і корекції для авіаційних бомб, щоб ніщо не заважало їм влучати у потрібну ціль. Детально все тут. https://mil.in.ua/uk/articles/kometa-problema-dlya-reb-ukrayiny/
Ці комети, нам потрібні як кислород Каби нехай беруть, а УМПК нехай залишають на місці падіння, ми заберем
Блоки навігації глонас вроді (свій/чужий). Комєти бувають різні (4-8-12 модулів вроді). Цінність в тому що можна їх всунути в дрон і відправити кацапам взад, вони навіть не зрозуміють шо це було, бо буде світитися як свій об'єкт. Я не спец в цій темі, але шо знаю передав вам
Щось дуже схоже при виїзді на прильот я пинав ногами , потім його поліція забрала. А хто в нас їх за такі гроші купляють??? Ну військові то ясно. Але на віоліті явно не для військових за 140 штук вісить?
А вот це і для мене велика загадка Військові не думаю шо купляють, 50-100 к наших шагів завелика ціна хоча хто його зна. Скопіювати не розумію чого не можуть
Блин этих комет как говна их за 900 баксов продать не могут народ не ведитесь на эту фигню сильно не разбогатеете, лучше отдайте пацанам кто сбил а они знают шо с ними делать
Та то понятно. Просто не розумію нафіга їх за такі гроші купляють цивільні? Зе: колись київські фортифікатори поїхали в новоград волинський ур описувати і обміряти доти . Показував місцевість їм місцевий мужик. Декілька днів їздив з ними . Коли прийшов час їхати додому , спочатку дивився вслід від,їзджаючим фортифікаторам , а потім почав бистро іти за ними і кричати. - " мужики , так в чому ж вигода???!") Так і тут. А в чому ж вигода?))
Мальчики,Комета это блок спутниковой навигации которую используют пидоры.Вам она не нужна- а для ЗСУ это золото.Нашли- отдайте.Умникам которые такое продают я бы ноги ломал.
Сьогодні зранку на студії радіостанції "Армія FM" стався вибух. Попередньо, радіоведуча каналу Армія FM під час ефіру взяла до рук підривач "ВП-9", який, в якості макету, до студії приніс один із запрошених гостей. Після маніпуляцій ведучої, "експонат" неочікувано здетонував, а жінка отримала осколкові поранення. Зараз її стан стабільний. Внаслідок вибуху розпочато кримінальне провадження за статтею 263 ККУ — незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Радиоведущая взяла боевой взрыватель "ВП-9", но из-за неосторожного обращения он сдетонировал прямо в эфире. Часть от боеприпаса принес в студию один из приглашенных военнослужащих Такі справи. Запрошеного військовослужбовця я б запропонував посадити на Нептуна, і відправити по нєфтєбазі якійсь, бо толку від такого бійця небагато. А проблема ця реальна, і краще не стає. Руці сверблять, а голівонька не думає.
У навчальному фільмі США про ВНП наведено приклад, як бойове ядро часів Громадянської війни часто у кабінетах використовують як антуражний обмежувач для дверей. І стоять такі обмежувачі у поважних кабінетах.
Навіщо в студії радіо якісь "експонати" і чому вони мають бути небезпечними? Думаю, якби ПГ-9 була то ведуча б не вижила, значить дійсно тільки ВП бахнув. Навіщо було приносити бойовий ВП в студію?
антуражне оформлення...на фото ще купа всього: і МОН-50 і тубус гранатомета і настріл і гільзи від гранат ітд і тп...головотяпство того хто приніс небезпечний предмет...