а кого це цікавить чи таскає чи ні...це не курілка!!!і просто трандіти тут нема чого.... вибачаюсь що непотемі.
Многие умничают по - этому поводу - зачем, почему? А некоторые чуть ли не с пренебрежением высказываются о погибшем. Мне это очень не нравится. Вы зайдите в любой краеведческий, исторический музей и подойдите к экспозиции Второй мировой. Красиво разложены ММГ гранат и мин, снарядов и бомб. Я видел как дети на экскурсиях в первую очередь бегут к этим стендам и стендам с ММГ оружия. Не к портретам художников и поэтов. И как потом они с восторгом делятся впечатлениями. А вы думаете откуда взялись эти ММГ. С баз и складов МОУ? Или МНС наделали? Ага, как бы не так. Благодаря вот таким камрадам сбережены исторические артефакты прошлой войны. Иногда ценой своей жизни. Покойся с миром камрад. Земля тебе пухом.
де Ви такий музей найшли...у Львові все гади розпродали,одна бумага. а так все правельно,цілком підтримую.сам ходив у пару музеїв,хотів вибити кімнатку для вопів,а вони у дар приймем а так ні...та пішли вони,я подарую а вони продадуть. я і сам продати можу,а от назбирати справа не одного дня...
Музей "Высота маршала Конева". Город Харьков. Впечатляет по ВОПам? Все красиво, информативно, разложено по экспозициям. Рекомендую посетить.
Як повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, нещасний випадок стався у селі Біла Тернопільського району. Загиблий разом з дружиною приїхали у Білу у свій недобудований будинок. Жінка пішла на город, а через деякий час почула вибух. За попередньою інформацією, чоловік затиснув снаряд лещатами і небезпечний предмет здетонував. При обшуку правоохоронці вилучили у підвалі будинку ще 43 набої часів Другої світової війни. Знайдені предмети правоохоронці направили на експертизу. Детальніше читайте на УНІАН: http://ternopil.unian.ua/1366358-na-ternopilschini-vid-vibuhu-snaryadu-zaginuv-pratsivnik-sudu.html
иначе быть могло. вот только многий опыт такого плана человек получает когда его пронесло. и в костре выгорал походу. жопа черная как с костра. калибр немаленький а очко маленькое. давлением мог стартануть при выжигании. бывает и 76мм оф пукает в костре и на метр отлетает. вроде опытный был чел но если этого не знал значит не достаточно. 1е- ни каких болгарок к целому вопу. 2е- всегда от костра уходить чтоб там ни было. 3е не бить зубилом или типа того пока присутствует детон. может кого то эти 3 простых и основных истины для вопоманьяка спасут.
Судя по видео длительность 16 сек. Где лежит дрель белое пятно от взрыва. В полуметре от дрели во многом количестве валяются снаряды мелкого калибра с зенитки или с самалетного пулемета с поясками 23 калибр. Точно не знаю. А рядом в метре стоит канистра 20 или 30литров. Судя по всему это не 45 тка. Канистру б взрывной волной снесло б.(пластиковая канистра) .Окна все целые (на веранде разбирал) .Сечение осколками на видео не видно. Итог: Оторвало левую руку (кожи на ней нету, Просто красная масса. )Выбиты глаза и пробита селезенка. Менты говорят мина минометная. Я так не думаю. Были ведны сечение осколками, да и последствия были иные.
Потому что ладонь была зажата к дрели, и пальцы прижаты. А рука как раз и приняла всю силу взрыва ( находилась на направлении взрывной волны).
А яка в "жопу" різниця??? Всі ж знають шо ВОП то не хлопушка... Нах... туди руки сунути? Шоб "гірлянди" з дерев знімати потім?
Жопі різниці немає.... ти шо сидиш в цій гілці щоб людей обсирати? Йди монетки чисть, пальчик не поріж
я нікого не збирався тут ображати... просто сказав свою думку.... а от ви якраз таки "гуано" розкидаєте!
В місті Буча "чорний археолог" підірвався на власних знахідках Вчора лікар одного з медичних закладів повідомив до Ірпінського відділу поліції про надходження чоловіка постраждалого від вибуху снарядів. Оперативники з’ясували, що потерпілий займався «чорною» археологією, та збирав небезпечні знахідки з усієї України у себе вдома. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці за місцем проживання чоловіка у місті Буча Київської області знайшли вибухові пристрої часів Другої світової війни. Поліцейські разом з вибухотехнічною службою ДСНС вилучили та знешкодили понад 200 одиниць вибухонебезпечної зброї, зокрема кілька снарядів 323-го калібру, 3 протитанкові міни, авіабомбу, та понад 60 набоїв калібру 7-62. Також правоохоронці вилучили металошукач та прилад нічного бачення. З’ясувалося, що протизаконною діяльністю чоловік займався близько 2 років. Також археолог проживав у приватному будинку на три сім’ї та проводив на подвір’ї небезпечні роботи з вибухівкою, що постійно загрожувало життю сусідів. Наразі 41-річний потерпілий знаходиться в лікарні, йому діагностовано важкі травми кісток, проникаюче поранення грудної клітини. За даним фактом слідчими Ірпінського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), та ст. 264 (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває. http://www.kv.npu.gov.ua/uk/publish/article/209118
Кто это писал каку-то пургу понес, чо за 323 калибр и снаряда? Или имеют виду винтовочные патроны 7,92?
Если это писали пресс-секретари МНС, я представляю какой у них там проф. уровень. Сам удивился. Может 3 снаряда 23 мм калибра?
15 мая 2016 г. в Крыму на территории Кировского района члены патриотической организации "Ак-Монай" нашли во время поисковых работ 25 снарядов и начали их выкапывать. От взрыва одного из них 28-летний член поисковой организации погиб от осколочного ранения, еще один 1991 года рождения получил ранения в живот и был госпитализирован. Всего в группе поисковиков было пять человек, все из Феодосии. Погибший Антон Фролов - участник нашего форума Dexter. https://reibert.info/members/dexter.3103/