Я шуберта зовсім не ставлю))) Я ставлю тіпа австрійські, чи двухверстовки... Шуберт квадратами) А я їзджу чуть дальше)
Ті що я ставлю вони більш інформативні ніж шуберт в моїй місцевості... Так що це діло кожного самостійно)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andreyf.vetusbattles Вот еще.... Если б усовершенствовать,была бы нужная вещь
Хлопці, взагалі не розумію, навіщо той Шуберт, дуже неточний та неінформативний. Роками його не використовую, інша справа двоверстовка та по РСЧА...
Подскажите , если кто знает как называется такая треха, а то как-то один знакомый предлагал но цены конские
Не знаю чи точно, бо далеко, у Vetus Maps показує як ПГМ - План Генерального Межування... Хіба щось інше)
Нє в нас пгм не такий особливо якщо взяти до уваги останню світлину у попередньому повідомлені же дуже якісно видно кожну хатинку А наш пгм зараз скину приклад
Шановні, а підкажіть но мені будь ласка, чому це в програмі не можна змінити вже завантажену карту без підключення до інтернету? Коли це таке нововведення відбулося, хай йому грець?! Заздалегідь вдячний за відповідь.
Бажаю міцного Камради! Особисто мене вразила швидкість, з якою я рухався... (велосипед до місця і пішки коп) Не коректно відображається час. Перший трек 7годин, другий 3 години.)
Вітаю. Підкажіть будь ласка, я перенести треки з google earth у vetus? Зберігаються треки у форматі kml, але ветус пише "нет маркеров для импорта". Подякував.
Камрады всем привет) подскажите, кто пользуется VetusMaps, возможно ли в прогу добавить собственные уже привязанные карты?
Таке просте питання: запис треку буде відбуватися, коли програма згорнута і телефон заблоковано? Це ж GPS треба щоб постійно ввімкнений був також? Просто ніколи треки не робив. Дякую за підказку.
Раджу зробити експеремент...джпрісі однозначно увімкнутий..але нетреба заубати марки телефонів.,- самсунги,апли всякі і зовсім кончені Редмі ...усі по різному можуть видати