Проект Закону «Про обіг цивільної зброї та боєприпасів до неї»

Тема у розділі 'Українська асоціація власників зброї', створена користувачем zbroya.info, 20 лют 2020.

1. Frea

Frea Obergefreiter

Повідомлення:
    363
    Адреса:
    Харьков
    Зачем? Я считаю, что 622 приказ очень либеральный, и с ним можно жить. А если учесть необязательность выполнения законов в нашей стране, все становится совсем хорошо для владельцев оружия.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 455 шт.)
      Масленка АКМ, штатная, двугорловая, советского производства, складского хранения.
      50 грн.
    2. (в наявності 5 шт.)
      Сухая смазка с тефлоном, после нанесения моментально высыхает, оставляя тонкую скользкую пленку. Не...
      425 грн.
    3. Новые ерши, для чистки оружия 16 калибра. Производитель StilCrin italy Резьба м5 правая Материал бро...
      100 грн.
    4. (в наявності 8 шт.)
      Смазка оружейная РЖ применяется для смазки всех видов стрелкового оружия: нарезного, гладкоствольног...
      195 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      1675 грн.
  3. товарищ Плотко

товарищ Плотко Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    34
    Лоти
      на продажу:
    6
      продані:
    67
    Повідомлення:
    577
    Адреса:
    Украина, Киев
    Так закон не для этого, но возможность такую дает.

Tayfun_U подобається це.
  4. art.k

art.k Feldwebel

Повідомлення:
    1.181
    Адреса:
    Днепр
    У нас в стране много законних способов прищучить человека, например, налоги.
    Но в целом все соблюдают общественний договор.

Dmitriy1976, Дима Krite та Frea подобається це.
  5. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    Наказ знаєте чим відрізняється від закону? Тим що завтра один міністр у якого вілла у Італії прокинеться у хуйовому настрої- і зафуячить новий приказ який відміняє повністю дію і усі положення старого. А навзамін введе у дію положення - усю зареєстровану зброю здати без виплати компенсації власникам. А хто проти - компенсувати на місці.прикладом у пику власника.
    Зрозуміло що почнуться усякі ...кхм.ексцеси.
    Але при нинішньому стані речей коли від настрою міністра ментів залежить мільйон власників стріляючого майна - такий перебіг подій можливий. З законом так не пограєшся.треба ВР збирати.через комітети зміни до закону протягувати.голосувати поправки. Дуже муторна і енергозатратна справа. Але як я зразумєл- ви нині існуючий стан речей підтримуєте.
    Якщо хтось скаже що такога не може бути.шоб завтра оце раз- і інструкцію переписали. Так я скажу що її вже цього літа переписували. Вносили зміни до існуючого наказу. Наскільки я зрозумів( можу помилятися.моє оціночне судження) - причина змін полягала в тому що попросили дуже поважні люди.з однієї торгової мережі. І тепер.опачки- якщо ти зареєстрований збройовою майстернею пов'язаною з ремонтом зброї.то ти ще можеш споряджати і ПРОДАВАТИ боєприпаси.отримавши відповідну ліцензію від пана міністра я так розумію.
    Нічого поганого у лібералізації існуючих правил я не бачу. Але завтра до ментівського міністра можуть заглянути інші поважні люди.з більш об'ємною торбою аргументів . І інструкцію наказ можуть переписати в іншу сторону. Нах воно надо? Чекати що їм там в голову йобне.

Дима Krite, HBG та AMC подобається це.
  6. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Повідомлення:
    9.331
    Адреса:
    Сектор_М
    Та с законами тоже не всё так радужно.
    Напомню шо Януковощ одним мановением пальца превратил ст263 из обычной в особотяжкую.
    Тоесть ненасильственное правонарушение превратил в особотяжкое и теперь за него дают иногда больше чем за насильственное...
    Напомню случай произошедший кажется в Днепре - какой-то гопник избил бабу-полицейскую - нанёс ей тяжолые травмы, - всего лишь 3 года л.с.
    А за хранеие копанных ржавых гвоздей можно присесть на 7 лет...

А если учесть шо ВР как сбесившийся принтер пачками создаёт непонятные и никому ненужные законы то изменить закон об оружии для неё как два байта обосцать. - По просьбам "трудящихся" так сказать.
    Просто для "трудящихся" это обойдётся немного дороже чем в случае с менистром.
    .

Dmitriy1976, flanker22, BravoLA та ще 1-му подобається це.
  7. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    І тут ми впираємося у цікаве питання. А хто ж вибирав цей склад ВР? І чиї інтереси він обслуговує у режимі як ви кажете бєшенаго прінтера?

8. alexapi

alexapi Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    754
    Слухайте, та може вже досить отого "хтож вибрав?"
    Та ті самі виборці, хто і попередню ВР, та попереднього президента в один тур.
    Справа зовсім не в цьому.
    Просто після виборів, що ці, що минулі, так само що були до них, працюють не на виборців, а на себе та певні олігархічні групи.
    От і все.

Щодо чергового нового закону, вже казали неодноразово.
    Що він тим і поганий, що міністр МВС може крутити їм так само як 622 наказом зараз.
    Але на додаток ми отримаємо підвищення штрафів, строків за "незаконне носіння" (законність якого знов таки буде встановлювати Аваків), та позбавлення дозволу за адмінпорушення.

Ви такого "закона" хочете?
    Я - ні.

flanker22, HBG та Tayfun_U подобається це.
  9. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Повідомлення:
    9.331
    Адреса:
    Сектор_М
    Давайте небудем здесь про политику - задолбала она уже.
    А ВР в любом случае будет работать в таком режиме как и сейчас и так-же как и 4 года назад и так-же как и 7 лет назад.
    В депутаты для того и идут - шоб дорваться до взяток за лобирование абсолютно любого фуфла иминуемого законотварьчеством.
    Прошлый созыв рады тоже наотрез отказывался принимать закон об оружии...
    Всё зависит от суммы взятки.
    Вот если бы Учайкин занёс в ВР энное количество мешков с баксами то евонная версия закона была бы уже давно принята - вне зависимости от того - кто выбирал ВР.
    .

flanker22, HBG та alexapi подобається це.
  10. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    Тобто цей самой виборець досі дупля до купи.упродовж останніх 15 років не може ніяк зібрати.Шо його вибір дофуя шо значить і може погіршити або покращити його становище.

11. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    А давайте будемо. Бо це і є політика. Невже не зрозуміло? Оцей самий закон про зброю.де в інтересах суспільства максимально його лібералізувати. А в інтересах ментів- поставити у ньому купу корупційних обмежень і зробити схеми шоб продовжувати на ньому заробляти.
    Ну це не політика.ви праві. Це інше

12. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Повідомлення:
    9.331
    Адреса:
    Сектор_М
    Где вы видели в выдвинутом на рассмотрение законопроекте - либерализацию???:eek::eek::eek:
    Там наоборот сплошное затягивание гаек и дополнительные корупционные вилки и кормушки для ментов:mad:
    Вы его хоть читали???
    Вдумчиво почитайте и проанализируйте чем этот закон обернётся лично для вас в частности и для народа Украины в целом:)
    Можете ещё посчитать - сколько миллионов баксов положат себе в карман Акваков и его псы блягодаря принятию этого закона...
    .
    .

TRG, Dmitriy1976, HBG та 2 іншим подобається це.
  13. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    Ну ви от зараз навіть не можете прочитати те що я написав))). По буквах - в інтересах нас.як групи суспільства шоб прийняли максимально ліберальний закон по зброї. В інтересах мусорні- оте усе що ви розписуєте.
    Будьте уважнішими у слід раз. Особливо на виборах

14. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Повідомлення:
    9.331
    Адреса:
    Сектор_М
    Я вашу мысль давно уже понял - Будьте уважнішими у слід раз. Особливо на виборах - голосуйте за парашенка.
    Нестоило так напрягаться и писать столько постов, - я прекрасно помню кто есть кто....
    .

Dmitriy1976 та HBG подобається це.
  15. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    Я теж прекрасно пам'ятаю хто є хто. У мене тільки одне питання- ну як.нахавалися? Шо вам не хватало.білят? Безвіз і профіцит бюджету всіх рівнів муляв? Ну тепер ржіть з маладих ліц

thestoryiheard та BravoLA подобається це.
  16. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Повідомлення:
    9.331
    Адреса:
    Сектор_М
    А шо ж ваш так горячолюбимый говномессия закон про оружие на отрез отказался принимать?

Dmitriy1976, Дима Krite, flanker22 та ще 1-му подобається це.
  17. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    Що за хєрня? Я написав пост відповідь і через деякий час не бачу його на сторінці.
    Ну ок.перепишу- мені не важко. Так це було вашою мотивацією при голосуванні за президента і на виборах у ВР? І як?
    Спрацювала ваша стратегія? Отримали хоч щось з обіцяного клоунами і схематозниками? Але тут така річ.ви не тільки себе наїбали повівшись на обіцянки мальчіка по визову на корпоративи до олігархів. Ви ще й пустили в трубу персонально мої зусилля.час.гроші протягом останніх п'яти років які я витратив на допомогу тим завдяки кому ви в тому числі спите спокійно і не сидите з дітьми у підвалі під обстрілами.
    Тому не чекайте від мене і таких як я ввічливості і терпимості.

fun.boy.ever подобається це.
  18. Frea

Frea Obergefreiter

Повідомлення:
    363
    Адреса:
    Харьков
    Президент не принимает никаких законов. Закон принимает Верховна Рада, а Президент может ветировать. Насколько я помню, законопроект даже не вышел за пределы комитета.
    Никакая власть не будет принимать закон о легализации ношения кс просто потому что народ против этого закона. А смысл принимать ненужный власти закон, который еще и снизит рейтинги? ... вот такая простая логика.

19. alexapi

alexapi Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    754
    Ну да, ну да.
    Расскажите нам тут о разных ветках власти.
    И что у нас вообще никогда президенты не продавливают нужные им законы через ВР.

Dmitriy1976, Дима Krite, flanker22 та 2 іншим подобається це.
  20. Frea

Frea Obergefreiter

Повідомлення:
    363
    Адреса:
    Харьков

21. alexapi

alexapi Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    754
    Это я о "президент не принимает законов, это делает ВР".

Dmitriy1976, flanker22 та HBG подобається це.
  22. Frea

Frea Obergefreiter

Повідомлення:
    363
    Адреса:
    Харьков
    Если подходить с точки зрения буквоедства, то Президент таки не принимает законов. Хотя по факту, обладая влиянием, он может способствовать.
    Но конкретно по ношению кс я не вижу смысла бывшему президенту Порошенко делать что-то подобное.
    Более того, изучив статистику я пришел к выводу, что разрешение или запрет кс не влияет на уровень умышленных убийств.

Dmitriy1976 подобається це.
  23. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    Питаю з ціллю мати інформацію.щоб було на що спиратись для обговорення теми.
    Цифри якісь можна з цього приводу?
    Моя власна думка по цьому питанню. Дозвіл на закупку і приховане носіння короткоствола нарізного буде неслабим таким психологічним стопором для асоціально налаштованого елементу. У гопоти таких іграшок переробок і так на руках достатньо. Хай навіть не буде впливати на статистику.але зрівняє шанси між люмпенами з гопотою і законослухняним громадянином у якого болять коліна шоб їх хилити перед усякими .та не подобається ідея відкривати вміст свого гаманця для сторонніх дядей з вулиці
    А там час покаже. Хоча не думаю що шось погане побачимо

24. Frea

Frea Obergefreiter

Повідомлення:
    363
    Адреса:
    Харьков
    Да, вот цифры.
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_intentional_homicide_rate_by_decade

radiowaveserfer подобається це.
  25. radiowaveserfer

radiowaveserfer Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    949
    Адреса:
    0.01-5940Мгц
    Польша, Швейцария и Чехия в конце списка с очень низкими цифрами не только потому что у них разрешен КС. А в частности потому что оружейный закон ИЗНАЧАЛЬНО прописан для граждан. Не как в проектах 1222д и ЗЕ для разоружения, а всецело для стимуляции роста количества тренированных людей владеющих оружием. И да, у них разрешено по достижению 18 летнего возраста покупать чернопороховое оружие без регистрации. Тоесть кроме того что бандит может нарваться на владельца ГЛОКа на улице, так он может при взломе двери нарваться на скромную домохозяйку с Кольтом 45го калибра у которой будут все законные права реализовать эвтаназию преступнику по формулировкам Дом-Крепость.

В Польше, кстати спрос на стрельбища настолько велик, что правительство недавно ввело новые поправки, упрощающие регистрацию тиров и стрельбищ. Даже в 2015-2017м годах приходилось записываться за две недели при пяти работающих больших тирах на город в 400 000 населения.

flanker22 та HBG подобається це.
  26. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Повідомлення:
    9.331
    Адреса:
    Сектор_М
    flanker22, art.k та HBG подобається це.