проект снайперської кулі .311 для АТО

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Activsonar, 4 чер 2015.

1. Unnamed Player

Unnamed Player General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    34
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    55
    Повідомлення:
    8.729
    Адреса:
    Украина
    Ну точно,вк разблокировали!Уряяяяяааааа))))

1. (в наявності 3 шт.)
      Отличительные особенности: Сделан из титанового сплава , почти на 50% легче, чем другие ударники; Дв...
      1100 грн.
    2. Odin Works GB-ADJ – регульований низькопрофільний газовий блок для карабінів на базі AR-10 і AR-15....
      4400 грн.
    3. (в наявності 7 шт.)
      Трофейні російські магазини АК-12 Калібр: 5.45*39 Підходять до наших АК-74 Ємність: 30 патронів
      2000 грн.
    4. Предлагаю боевую личину затвора систем AR-15! В комплекте всё что на фото! Состояние новое!
      5000 грн.
    5. AR15 Bolt Carrier Group Rehab Kit—5.56(Груповий реабілітаційний набір болтотримач AR15—5.56). Реабі...
      2500 грн.
  2. Pimpf

Pimpf Leutnant

Повідомлення:
    3.529
    Камрады,главная проблема-это превышение на порядки количества винтовок над количеством стрелков,а тем более снайперов...

Tayfun_U та Hamer2109 подобається це.
  3. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Так це проблема. В мене є підлеглий Ваших років, кмс серед юніорів по кульовій стрільбі. Розповідав як в школі ходив в гурток та стріляв з малокалібкрних гвинтівок та пістолетів. А я в його віці зі старої воздушки скакалкою :( і то на вулиці:(

Tayfun_U подобається це.
  4. Dinti

Dinti Gefreiter

Повідомлення:
    49
    Адреса:
    Г.Киев
    Я, сейчас на одном из полигонов, не далеко от Киева 2час езды, если хочешь, приедь ко мне, и я тебе покажу кучность боя СВД в 1МОА на 100м патроном ЛПС! Правда не все винтовки СВД ложат так, у нас таких 2шт.

5. Петр Сидоров

Петр Сидоров Oberleutnant

Повідомлення:
    3.501
    Адреса:
    Україна
    Правильно, потому что вы их получили не все новыми. НОВАЯ СВД любая стреляет в 1 МОА, но большая часть слонов убила винтовки, а потом даже попади они в нормальные руки, то дела не будет. Все попавшие мне новые СВД, включая трофейные (взяты новыми в масле и в ящиках) - более десятка абсолютно новых.
    94г.в. - 2,5-3см стабильная кучность 7н1 и целевыми 11,8г.

6. Dinti

Dinti Gefreiter

Повідомлення:
    49
    Адреса:
    Г.Киев
    Полностью согласен!

Петр Сидоров подобається це.
  7. Pimpf

Pimpf Leutnant

Повідомлення:
    3.529