Книга вже розійшлась. Є вже нові заявки, причому на обидва томи. Так що будемо друкувати ще. Кому треба 1 або 2 том - пишіть в особисті. Як збереться якась прийнятна кількість (від 10 штук) - будемо друкувати!!!
Вітаю вас. А чому книга російською мовою..( Державною мовою не плануєте видавати? Книга напевно цікава, але те що вона надрукована кацапською мовою зведе ваші продажі на нівець..( чи ви орієнтуєтеся на продажі в країну ворога ..)
Ещё в 20-м году Вы разговаривали на русском, кацапскою мовою и ничего. Я извиняюсь конечно, но никогда не мог понять как это язык может стать враждебным. В школах немецкий и английский припадают, они тоже мови ворога?
Я розмовляю на укаїнській мові, раніше міг розмовляти і на кацапські ( якщо співрозмовник починав спілкуватися кацапською ..) А ви я бачу з прихильників секти - " А КАКАЯ РАЗНИЦА "..) - так от з цього все погане і починається...
Книги були написані протягом 8-10 років і вийшли в 2021 році. Це ДОДАТКОВА додруковка ВЖЕ НАПИСАНОГО тим кому вони треба. Далі проект "ІСТОРІЯ фортифікації" буде українською мовою виходити. Першим перевидамо Новоград-Волинський УР, потім інші проекти. П.С. Робити помилкові висновки на основі поганого зору невдячна справа. На сараї написано ХУЙ, а там дрова лежать.
Ну чего вы врёте! И пытаетесь оскорбить меня, называя сектантом, низко это. Всё с вами ясно, всего доброго.
Це "ВИ" оріентуетесь, а не я. Бо друк вже тільки по ВАШИХ замовленнях. Ці книги купили в 6 країн (крім України). І мова тут абсолютно не при чому. Яка нахер Росія? В нових видання проекту частина тексту буде англійською (для европейського читача) - це зрада чи перемога? На все треба час та терпіння. Як казав наш класик про таких людей: "Вони шукають те чого нема, щоб довести, що його не існує".
Я сам вмію добре в мову, але виявилось так, що перепрацювати ФАХОВО непростий історичний матеріал в українску версію видання - ду-у-уже непроста справа. Фактично 70-80 % книги пишеться заново, а деякі терміни та абревіатури не мають відповідних аналогів. Доводиться шукати або залишати оригінал. Бо є поняття "фортифікаційної школи" і є радянські скорочення та назви, які взагалі не перекладаються. Але ми просуваемся потроху. Фактично, така тема українською ще не ВИДАЛАСЬ взагалі ніколи.
Камрад, я Вам так скажу. Делайте как считаете нужным, это Ваше ремесло, Вы создатель, а у всех то правда своя, скоро армия тиктокеров захватит наш ресурс и начнется штурм тем, вы представьте как там мозг промывают и виновата будет уже не мова, а всё на свете. С уважением.
Ага, вот оно как, а как тогда немецкий язык, его в школах припадают или срок давности тех преступлений закончился? А английский, который был языком тех ублюдков что индейцев уничтожили, что все на мове акупантов размовляють, так выходит? Я думаю в этой теме не нужно этого срача, а то до балакаемся мы до бана на недельку, до второго и модераторы будут правы.
То не розводьте його.Тут вам не про індійців а про рашистських падлюк які в моїй країні знищують моїх хлопців.І будуть окупантами і злочинцями скільки я житиму,без строку давності.А з Вашою полемікою можна не тільки на бан наговорити. "Не понятлівий ви наш"Чи ви з за кордону такий розумний?
Ну і срач. Переклад книги - це не шмат, а шматище роботи. Не кажучи вже про те, що треба заново робити верстку книги. Тому перекладати чи ні - це рішення і відповідальність авторів проекту.
Тут про книгу и только про книгу, вы напутали и папутали, гифку вам прикрепил чтоб со стороны вы посмотрели на себя моими глазами, с пеной на морде к сожалению не было))). Я уже понял, тут каждый день какой-то самый умный будет свой маргарин в этой теме показывать, все кто хочет мне написать пишите в лычку!!!!!! Я ухожу с темы и больше отвечать тут не буду! У автора прошу прощения за флуд. А тебе скажу так. Научись быть морально устойчивым, если ты там, то тебе это жизнь сохранит. Я украинец который говорит на русском и слышит каждый день "дякую" и "спасибо" и поверь мне по барабану на каком языке мне ответят, хоть на корейском или африканском, я делаю потому что должен. А в этой теме я заступился за автора, потому что знаком с этим ремеслом и сам знаю как оно, вижу что какой-то самый умный, забывший подумать, взвесить, связаться с автором темы, пишет ерунду, а потом оказалось что то "брехло обычное" в результате я и утратил интерес в общении.
До створення оголошення Ви не були патрітом? Чи перевзуваєтесь по ситуації? Походу Ви той козачок....
Думаю ти ще далеко не доріс до автора і не знаєш ні як воно книги створювати ні як вивчити,за все життя,мову країни в якій живеш.Тупість не пускає.Це ж таких як ти свинособаки прийшли визволяти. Прошу пробачення у alex_welt за офтоп та срач з "заступніком".Ви робите хорошу потрібну справу,щиро бажаю наснаги.Впевнений що Ваша команда і на далі буде створювати не менше хороші і фундаментальні книги.Думаю модератори приберуть з теми зайве. Мирного неба всім.
Походу це ти тут ще той козачок з трьома повідомленями за чотири роки на форумі, з "Юго-Востока Украины" - як у тебе підписано..)
Я в шоці, скільки за останні пару років поналазило сюди совкодрочерів, можна ж в любий час було переїхати в свою "Любимую и непобедимую пидоРассию" і говорити там на свої кацапські мові - серед таких самих як ви "інтелектуалів" - і жити там як вам хочеться..... Ви ж розумієте, що все це зараз відбувається тільки через таких підарасів як ви - яким похуй на все, яким " КАКАЯ РАЗНИЦА НА КАКОМ ЯЗІКЕ ГОВОРИТЬ -.... гинуть самі кращі наші хлопці, гинуть діти, цілі міста - а вам і досі КАКАЯ РАЗНИЦА - якого Хуя ви тут ще досі сидите якщо вам тут так погано, мова українська вам не підходить, все не так як вам хочеться, вас так щемлять ...??? ЯКОГО ХУЯ ВИ ЩЕ ТУТ, В УКРАЇНІ???
+ Сейчас понос попрет с него, оправдываться будет, скулить и ещё много чего. Наблюдаем. Они даже с одинаковыми картинками на заставке, то есть там в мозгу есть программа одинаковая.
1. .....а ви маєте якесь статеве відношення до індійців що воно вам так болить? 2. .....то ви тоді копніть ще глибше... ляхи, монголо-татари, скіфи, готи, сармати,... і тоді ВСІ будуть ворогами! Але ж до чого той весь флуд? А кацапська наволоч ось тут і зараз. І треба викорчовувати все лайно яке з цим пов'язано і яке нам (вам) впихувалося в мізки останні 107-400 років! Ще раз вибачаюсь перед Автором за срач. Просто вже не стерпів. Автору наснаги та терпіння. Спокійного дня всім, окрім грьобаних кацапів.