Нужно было в личку сообщить. Темы закрыты до решения вопросов с покупателями. В профиле продавцу отписал.
Модератор бере участь в моїй переписці з Продавцем.Пообіцяв,що якщо до завтра питання не буде вирішене-відправить в бан.Чесно кажучи терпів до останнього,але після того,як отримав чергову обіцянку (за цей тиждень-другу),терпець увірвався,остаточно добило,що ще не дійшла черга,хоч по очікуванні-я вже в старожилах-пішов 5-й місяць.
Пока цей клієнт не поотравляє в сві свої заборговані Жетони не якого бана він взяв гроші і повинен відправити я що гроші на вітер кидав
получил жетон,который купил 2дня назад,по видимому из-за большого количества отправок забыл отправить моего мотоциклиста заказного ещё 3 мес назад
Знов ця людина не виходе на связь раньше писав шо в суботу отправе а зараз вже понеділо Не понятно отправив він чи не як ще таких людей земля несе гроші бере а Ж етони не отправляє ме це вже задовбало я жуду от цього продавця конкретної відповіді чи здати свій жетон чи нехай гроші вертає
В мене сьогодні невелике свято,накінець отримав за 4.5 місяці 3 з 4 жетонів (один пообіцяли вислати пізніше,я так думаю,щоб була хоч якась інтрига). Чекаю,коли отримаю останній.
Вот я за Вас рад. А сам сижу и думаю, если же всё таки мне вышлют мои жетоны, получу я их все, или там не будет хватать парочки.
В мене просто слов немає я чесно говоря уже задовбався здати і постоянно мене продавець корме завтрраками
Думаю,що на даний момент ,тут вже не до жартів і продавець надішле Вам всі придбані жетони,досилати за свій рахунок в Білорусь буде фінансово не вигідно.Бо мені пообіцяли дослати останній жетон за свої кошти. Чекаю.
Продавец на форум заходит, да всё никак не может ответить мне, выслал он жетоны или же нет. Странно всё это. Хотя вышеотписавшиеся в основной массе свои покупки получили.
Дуже сумно...якось дуже все вибірково.Комусь відправив,комусь ні...взагалі поведінка дуже не зрозуміла((((
Я думаю что мне никто ничего не вышлет. Всё таки я в другой стране, а соответственно продавца искать или пытаться наказать не смогу. Можно просто писать очередное отправлю завтра и всё.
Мені також одного жетона не надіслав,написав,що зібрав всі,які був мені винен (жетони були в товариша,чи ще десь),потім відіслав і відразу ж написав,що один надішле пізніше за свій рахунок.В чому логіка-надсилати і свідомо,не докласти одного? Хоч і так тішусь,що за стільки часу отримав хоть щось.
Як у Вас справи,отримали жетони? Я так зрозумів,що Ви єдиний ,хто не отримав жодного з придбаних. Мені останній так і не прийшов.
Дозвонивсжя до продвавця обяснив ситуацію а він тіла який жетон в чом проблеми тіпа на мороз впав я в шосе в бран йго