Бажаю здоров'я. Пропоную до продажу новий,не бувший у використанні прибор ТХ850. Викупив по випадку в знайомого який хотів долучитися до нашого хоббі,але через обставини виїхав за кордон.Прибор зовсім не юзаний,окрім виходу по подвір'ї для перевірки і ну так спробувати. Та видно і мені з ним не доля,виїзжаю за кордон....та шуткую)))). Причина продажу банальна, потрібні кошти. Прибор дійсно вартий своїх грошей, що по якості збірки що по пошукових характеристиках.Ті хто мали з ним справу не дадуть збрехати.Не дивлячись не те що Китай і ціна нового досить демократична у цього прибора не мало прихильників. По суті являє собою копію Фішера голд баг. Судячи з назви стає зрозумілим те що прибор заточений під пошук золота,також чудово справляється з металопластикою,чк,КР,скіфи. Ціна 4500. Що цікавить,чекаю запитань. Територіально Кіровоградська обл. Відправлю НП після оплати на карту ПБ.Оперативний зв'язок Вайбер 096 вісімсот50-97-сорок.
Так стоп, не сочтите за флуд, ОЛХ забит ими новыми по 3900, сегодня был в магазе новый с гарантией 3990, это что за щедрость такая за 4500? Предложу 2к наложкой через новую почту, без каких либо скидываний предоплат и тд и тп.
оскільки продавця знаю особисто як гарну та порядну людину - декілька слів на його захист: по преше- тримав в руках з десяток ТХ850 ,із них адекватно працювало дай бог половина. Тож ОЛХ то лотарея та краще брати у перевірених продавців... по друге- прилад реально новий... по третє- і найголовніше! Якщо пана TBM гарно попросити- він проапгрейде данний прилад (опробувано на двох моїх) що покращить глибину та продуктивність пошука майже вдвічі... тут: https://reibert.info/threads/kitaj-detektor-tx-850-tx-950.1020157/ є багато моїх постів з цього приводу.