Продам ствол 4.5 зроблений із бланку Комета (Іспанія). Посадочні під коробку Увеба 1377. Діаметр 14мм, довжина 43,3 см, діаметр проточки 11 мм, довжина проточки 44.8 мм . Пуля по стволу йде рівно без провалів, чоку немає але на мою думку треба поправити пульний вхід, так як пуля заходить дуже туго та трохи під кутом. Пульки проганяв з дульного зрізу. Останні 2 фото прогонка кулі з казни. Хоча з таким пульним кучність як для мене була хорошою. На фото відстріл на 49 м на природі в безвітряну погоду при температурі 12-13 градусів кулями H&N FT 0.56 швидкість 275-285 м/с на прямотоці. Відриви думаю якраз через поганий пульний вхід (перші 2-3 мм дуже тугі, пальцем кульку не можу запхнути). Ствол рівний та соосний, нарізи чіткі. Продаю по фінансовим причинам. Ціна за ствол 1200 грн. Також продаю модер трьох камерний діаметром 30 мм з посадочним діаметром 14.2 мм, посадка на ствол 63 мм, довжина 205 мм. Модер в аноді, розбірний, глушить дуже добре, десь на 8 з 10. Стан на фото, присутні царапини та потертості. Ціна за модер 400 грн. Фото тут!!! https://drive.google.com/open?id=0B8cGd2w8l2CLWmczUUg2REtEcms Лоти поїдуть по Україні Новою Поштою за рахунок покупця. Можлива оплата наложкою після передоплати 200 грн за дорогу в обидва боки. Діє правило горинича. Також можна подивитися у Львові при зустрічі.
До 29.06 ціна на ствол 1000 грн!!! До 29.06 ціна на модер 320 грн!!! До 29.06 ціна на комплект модер + ствол 1250 грн!!!