Кстати перед самым роспадом завода была партия патронов для американского ГРАЖДАНСКОГО рынка Для армии США их не выпускали И возможно это мое субьективное мнение но кучность этих патронов была лучше и ствол после стрельбы чище по крайней мере у меня на Форт 205
Верхні в кругу два це пристрілка а хрест це 150м але я вже не став поправляти так як не стріляю на такій дистанції.
Я Вам верю Но если Вы сделаете пять выстрелов на 100м на кучу и куча будет реально 4см и менее то я буду даже не удивлен (я буду в аху...е) и реально у Вас будет один из самых достойных скс на постсоветском пространстве Говорю это от души и без сарказма
Після свят попробую п`ять по п`ять але я вже переконався що якщо ствол нагрівається то куча хрінова.Дивився в неті що зпилюють кінчик свинцевий до оболонки тоді куля литить точніше.Хотів почути Вашу думку і чи стоїть ставити ті резинові відбійники в затворну раму???
Скс не продаю так як за нього в дереві давав 850дол і плюс вложено чимало. Просто люблю надійну зброю з сталі а не із сплавів.
Вдалого продажу,якщо чесно то за такі гроші ,як ви продаєте то можна брати на запчастини , якби був не зареєстрований.
Спиливать носик пули неправильно так как вы нарушите и так плохую геометрию и вес пули в данном калибре Полиуритановый демпфер даст чуть меньший звон при ударе затворной рамы и чуть мягше работу автоматики Принципиального воздействия на кучность не добавит ИМХО Но любая тюнинговая вещь установленная на карабин доставляет владельцу радость и удовольствие а это иногда важнее кучи ;-)
Товариш дуже зацікавився карабіном,одна проблема дуже далеко територіально. Ви зможете самі вписати в зеленку в дозвільній а потім відправити поштою разом із заповненим папірцем?
Є така служба доставки як "Спєцсвязь"..... Мені з Харькова з фірми ЛАТЕК так помпу "Пн 001 комбо" відправляли. (я їм гроші на рахунок і "зеленку" новою поштою, а вони мені на жд вокзал в Києві помпу і корінець "зеленки".... З пов.
Переслати не проблема любим перевожчиком а от чи в Харкові захочуть вписати без нового хозяіна це питання???
Товаришу показав це повідомлення про продаж за 380дол ,то потім пів години його запевняв ,що це не лохотрон, бо в нас за такі гроші і воздушку нормальну не купиш.
Це вже Вам чи Вашому товаришу потрібно зацікавити дозвільника чи якось по іншому домовитись з ним.... (наприклад брав доп стволи до зброї то просто віддав продавцеві свою "желенку"і поїхав у відрядження, а через два тижні - приїхав і забрав стволи з корінцем від зеленки....) Ось десь так. З пов.