вінт був замінений 2 роки назад ! без бедів! смарт гуд!)) короче триматиму для ностальжі і вольфа! знято з продажі !
Мне действительно нужен какой-нить древний ноут для ВЧ. Самый простой, т.к. для работы с Ворд и Эксель. Никаких игрушек и видео, только паперова работа. Почему не ПК? Ответ прост, как ситцевые трусы - дефицит рабочего пространства у оператора. Не держит батарея? Херъ с ним, есть рядом розетка 220, была бы зарядка.
Самый простой, т.к. для работы с Ворд и Эксель. згода! саме для таких цілєй і потрібен "такий мамонт" ТС виставляй ціну тут,а ми повністью підтримаєм пропозицію пана Бека! кожен такий"аппарат(мамонт)" має свій ресурс роботи. закликаю! Допоможемо пану Траку всі разом! отримати "мамонта"
Кракен нервно курит в окопе. Там где Консерватор с удочкой прошёл - трём жидам с сетью нечего делать.
отже добавлено ще 256 озу!)) та вай фай модуль! га як вам!!! шах і мат)))))) а якщо серйозно то напевне таки залишу собі на досліди!
ви хочете щоб вас троха повмовляли, чи дійсно вважали що за того ноута можна отримати грубі гроші? нащо було тоді створювати взагалі тему, просто похизуватись? беріть 400 і моє благословіння бо за 900 чи троха більше можна знайти стаційонарного компа з вищими характеристиками, але як вже казалось вище брак вільного місця. я вас не вмовляю , я просто розповім вам перспективу того якщо ви не зголоситесь. вас не будуть вважати за серйозну людину тут, наче б то і нічого але тему бачили багато людей хоч і не відписувались в ній, тож коли дійде до копу, торгівлі чи ще чогось, вони побачивши вас будуть довго міркувати а чи варто мати з вами справу, чи не будете ви знов вмикати задню у самий відповідальний момент. а це дуже погано впливає на карму. в тім вирішувати вам як вчинити чи мати великого плюса до карми і подяку і від нас і від хлопців чи мати репутацію несерйозної людини. якось так
до чого тут задня? я прошу суму дають половину мені не підходить я відмовляю! все логічно та просто так??? та якщо не зголосишся на те що дадуть то ти х..ло так? і на форум не заходи більше! політику зрозумів дякую.....
і щоб всі знали я продаю цього корча щоб покрити ремонт чужого телефона який розбив син! а не щоб покласти до кишені тих пару грн...і подарував би дійсно хлопцям нащо воно мені! але попав і маю викручуваитсь......
Тут Ви неправі, Ви виставили на продаж по акціонним ставкам, нагадаю ваше повідомлення-- продам надійну робочу лошадку для роботи !!! процесор Intel Celeron 2.4GHz ram 256MB ddr1 video Radeon Igp 340m 64mb HDD 80 GB! ноутбук повністю робочий стоїть він зп! в комплекті ноутбук та зарядний пристрій! батарея не тримає! ціну пропонуйте! з повагою Руслан!
Ви нічого не зрозуміли. на форумі освідчені камради,з багатим досвідом жіття. як що Вам озвучіли ціну на "мамонта"(а я бачу шо Ви не в темі про ціни), то з однієї причінини. Пан Трак допомогає ЗСУ! і як би не це,то я би і не кнопав за "мамонта". і щє, Вас ніхто не вмовляє і не ображає. а виставляти за 1000грн,цє - сміх. зайдіть на профільні сайти комп'ютерщіків з таким постом "продам надійну робочу лошадку для роботи !!!" і Ви все зрозумієте.