знов ледь не проспав рарітет хто б в цьому сумнівався Пан К пропоную за рарітет білше в додаток щє таке,але самовивозом
Стояти, куда продано, а де молоточком по тімячку раз, ставки панство два, і -іііііііііііііііііііііі і.т.д.. От така у нас демократія, втіхаря, ночью, коли нарід блаженствує ПРОДАНО , Фуу-у. В мене була залізна ставка
Да-а-а... Ставка действительно железная! Куда там танкам и каскам... Хотя на Вашем месте я бы поосторожнее с такими предложениями. Как бы Консерватор Вашу ставку не "перехватил"
А він іще спить, може незамітить Іду в ва-банк, бо комп станционар накрився, ноут робочий, але дочка вчиться. То сидиш за ноутом , нікого нетрогаєш, а тут давай ноут мені треба то семінар то доповідь, то ще якусь хрень( раньше без комп. вчились і нормально). Ну тоді приходиться вкл. телевізор , а нервові клітини невідновлюються тож приходиться рисковати
Кто спит??? Консерватор??? Вы его плохо знаете... Он по запаху с закрытыми глазами с кровати потопчет за салом к монитору...
Також. І вотсі, аж очі прояснились, то Трак мене на певно порятвав своєю ставков, гиби не він то деякі своїми відсоточками помиру пустив, в одних трусілях але з ноутом.
та от тут ви якраз і не праві. купили ви того ноута чи ні то справа десята, головне що ви тепер мені винні. отакоєот. а ви кажете
По характеристикам ноут вже як мамонт. Давайте допоможем камрадам з війск. частини а саме доброму модератору Оцініть свій девайс в ену суму, ми скидаємося Вам і ви відправляєте ноут TruckDriver
Да кому такое нужно даже даром. Потеря времени. Винт скоро умрет просто от старости. Можем протестировать, для смеху.