Продам ніж Two Sun 552 Dudnik design. Модель нашого Українського дизайнера ножів. Ніж кастомізований, в оригіналі має іншу форму клинка. Зараз Боуи, більш агресивніша. Характеристики: Не ХО, за відсутністю утика. Загальна довжина: 241 мм. Довжина у закритому стані: 133 мм .Довжина клинка: 105 мм.Товщина обуху: 5.0 мм Вага ножа: 246–249 г (до кастомізації, зараз менша). КлинокМарка сталі: D2 Твердість сталі: 59-61 HRC. Форма клинка: Боуи. Фінішна обробка: Blackwash (темне захисне покриття, що маскує подряпини та дрібні сліди використання). Тип ріжучої кромки: Гладка (Plain). Конструкція руків'я та механізмиМатеріал руків'я: Титановий сплав , з фрезерованими пазами для кращого хвату. Колір руків'я: темно-сірий (Black Titanium). Тип замка: Frame Lock (один із найнадійніших фіксаторів клинка для важких навантажень, оснащений сталевим «сухарем»). Осьовий вузол: Керамічні підшипники Спосіб відкриття: За допомогою підпальцевого шпенька або інерційно. Титанова кліпса для глибокої посадки на кишеню Вартість хай буде 2700 грн.