Продам Maxace Uranus T/E Satin Вітаю поціновувачів фронтальних автоматичних ножів! Запропоную, дуже цікавого представника фронтальних ножів - Maxace Uranus T/E Satin. Технологічний, практичний та надійний помічник на кожен день з особливо цікавим дизайном. Головна сторона руківʼя зроблена з PEI (Ultem) — термопластика з високою прозорістю. Цей матеріал не тільки міцний, а й дозволяє бачити механізми ножа в дії — наче інженерний витвір мистецтва. Кліпса глибокої посадки - для зручності прихованого носіння. А спеціальний торцевий виступ робить ніж універсальним аксесуаром, придатним для використання як куботан. Авіаційний алюміній – основа конструкції, міцний та легкий. Загальна довжина (мм): 165 Довжина клинка (мм): 65 Товщина (мм): 3 Марка сталі: 10Cr15CoMoV Твердість стали: 60-62 Вага (г): 96 Матеріал руків'я: PEI, Алюміній Ніж з приватної колекції, є дрібні артефакти використання на корпусі. Ціна - 4450 грн. Всім мирного дня! Технологічних та технологічно вишуканих ножів!
Ніж проданий. Всім дякую! Нагадую, можливо замовлення ножів та каменів для заточування. Також займаюсь заточуванням ножів. Мої роботи є в темі https://reibert.info/threads/ljublju-zatachivat-nozhi.1245576/page-7 Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Telegram - каналі, Instagram, Facebook, YouTube. Пошук: YS Knives and Sharpening Знатиме за всі нові продажі. Також, звертайтесь стосовно заточування ножів! Всім мирного дня! Цікавих та гострих ножів!