Точилка Продам Arkansas soft формату Апекс.

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем vlodko_lviv, 4 лют 2017.

1. Продавец vlodko_lviv

vlodko_lviv Feldwebel

Повідомлення:
    1.427
    Тему можна закривати: одного камінця віддав товаришеві, який сьогодні точив ним ножа з 10В на 64 одиниці, каже що дуже сподобався. На крутій сталі отримав дуже агресивний різ. При чому набір був всього із 3 каменів: ельбори 100 і 40, а потім софт і все! Так що хто не вспів - сам винен, той камінець що залишився залишу собі, бо невідомо коли ще попадеться софт за своїми властивостями як вашита.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Ruixin Pro RX-009 — це найновіша та найдосконаліша система заточування від відомого виробника. Точ...
      2090 грн.
    2. Ніж виробництва Франціі з руків'ям з рогу Товщина обуху 2,5 мм Люфту нема
      390 грн.
    3. (в наявності 10 шт.)
      НОВИНКА. РІДКІСНА (КОЛЕКЦІЙНА) РІЧ. окрім ножів, які постійно в наявності, прибули Glock 78 в оливко...
      3250 грн.
    4. Вашій увазі пропоную такий ніж-оркоріз. Виготовлений на замовлення ще на початку моєї служби в ЗСУ....
      4100 грн.
    5. Новинка випущена в стильному дизайні, виготовлена з високоякісних матеріалів сучасного покоління, ха...
      11800 грн.
  3. Mitya-1

Mitya-1 Obergefreiter

Повідомлення:
    317
    Адреса:
    Сіверщина
    А что, что-то оставалось, вроде ж все распродали?

4. Продавец vlodko_lviv

vlodko_lviv Feldwebel

Повідомлення:
    1.427
    Був №1, я ж написав що доведений ще на двох порошках яко бонус

5. Mitya-1

Mitya-1 Obergefreiter

Повідомлення:
    317
    Адреса:
    Сіверщина
    Так я чего-то прозевал, честно-говоря, это сообщение. А его можно еще купить?

6. gyry

gyry Stabsgefreiter

Повідомлення:
    296
    Пробывал сам камень, пришел белым с прожилками, после масла проявился истинно оранжевый цвет как у вашиты, так что мне кажется что камень на 3/4 вашит, правда мягкая. И много метров с ганзы стали на 62+ финишируют на вашитах, пробовал сам и вариант весьма норм. Если будут интересные камни хотел бы весточку от автора...

7. Продавец vlodko_lviv

vlodko_lviv Feldwebel

Повідомлення:
    1.427
    10V 64HRC Ідеально підходить для агресивного фінішу крутих сталюк. І, до речі, дуже швидкий сет вийшов. Ельбори 100, 28 і софт. Переточував ніж 15 хв на 34 градуси. Зі зведенням 0,65. Шикарний камінь!!!
    Це мій товариш вчора написав про цей камінь

8. Продавец vlodko_lviv

vlodko_lviv Feldwebel

Повідомлення:
    1.427
  9. gyry

gyry Stabsgefreiter

Повідомлення:
    296
    жена разбила камень... если будет еще один - воззьму...:eek:

10. Продавец vlodko_lviv

vlodko_lviv Feldwebel

Повідомлення:
    1.427
    Ще не знаю, може і буде. Або якийсь інший буде.

11. gyry

gyry Stabsgefreiter

Повідомлення:
    296
    в любом случае я снова в поиске