Доброго всім здоров’я ! У зв’язку із заміною стволу на карабіні, де контур ствола суттєво збільшився продаю кільця Vortex Precision Matched Rings 34 мм, висотка кріплення 23,4 мм. Кільця були придбані 19 квітня 2018 року в компанії «Ібіс», про що мається фіскальний чек (при необхідності можу в личку його направити) та були встановлені на карабін разом із новим прицілом Razor HD Gen II 4.5-27x56 (на цьому форумі є теми про продаж мого попереднього прицілу та придбання нового), а 20 травня зняті у зв’язку із прийняттям рішення про заміну ствола в іншому калібрі (маються теми на форумі про розпродаж речей для 308 win). Тому кільці мені банально не підходять по висоті. Кільця повністю в ідеальному стані, не притиралися, не мають жодних слідів використання. Ціна 140 $ https://ibis.net.ua/products/detail...sion-matched-rings-kolca2-sht-34-mm/#pane_ttx Ціна сформована в Доларах США з наступною оплатою в гривні на картковий рахунок «Приват банку» або ж накладним платежем. Відправка новою Поштою. Можливі і інші варіанти відправлення та оплати. Якщо в Києві або ж в Київській області (права сторона) можливо зустрітися і подивитися та придбати. Всі питання можливо задати в личці, за тел.: (067) 230-36-06 або написати на електронну пошту stepan@zakon-i-pravo.net. Степан