вже ні. Аскобан зара буде вам пропанувати копійки за неї так що не погоджуйтесь, альбо оберіть мене вашим представником і я буду вести торг з тим баригою. звичайно що не безкоштовно. я працюю по предоплаті та плюс мій братній відсоток з оборутки
Ну товарищ завтра едет показывать ее кому-то там. По-скольку он в интернете не разбирается - продажей здесь занимаюсь я) Да по мне - я б ее за 100 долларов не взял) не фанат я таких дел)
я завжди плачу стільки скільки дійсно коштує річ. не більше але і не менше. а от ти з своєю бандою не те що гроші не сплачуєш але після тебе ще і крові багато залишається бо замість грошей ти розплачуєшся кулею. хто влітку москаликів у лісу встерлив та ще і так що по ОРТ сам кісільйов про вас казав. хто бабцю-ростовщицю сокирою по макитрі приголубив, хто золото київського госбанку відкопав а провідника який місце показав де воно заховане закопав щоб менш хто знав. отож.
А ви говорите спокійно. Завтра всіх хто прочитав повідомлення пана К., про москаликів буде фізично знищено. Тут банда страшніша за гру, фсб, штазі, кгб, цру і навіть єврейську контр.розвідку.
річ гарна, ціни немалої. якщо очі незраджують то це людська шкіра. а якщо ще є хоч маленьке татуювання то річ піднімається в ціні на порядок а то і два. все залеже від якості та сюжету татуювання
Тут не видно,але є,є точно! Міжвоєнний трайбл,як думаєте щось з того вийде,чи тільки марно надію плекаю
це не моя тема тому зверніться до @Allex761 це якраз його тема. він таке колекціонує та реставрує. маж можливість отримувати людську шкіру. де саме бере не питайте, не знаю а якби і знав то не сказав би. життя дорожче.
ааааааа фреджаіл, коробку сусід приніс,щоб не розбилось.Казав що міцна....Якшо шо то газет ше напхаю!
Т.С маю надію, що ви вже по голосувалкі зрозуміли....так би мовити цінность ціеї фляжкі. так..так ,вона бізцінна,бо за нею торгувався сам пан К,та купа поважаємих комрадів.будете про це онукам розповидати.
А ось власник цього раритету - Сашко Гуцалюк http://vk.com/photo16308945_356397336 І він згоден домовлятись , але лише з хунтою Отакоєот а ви кажете! (с)