Приветствую коллеги. Та же проблема, уже 5 дней не вижу аукцион. Ни через хром, ни через оперу, ни на компьютере ни на смартфоне. Чистка кэша и другие танцы с бубном, указанные выше по теме не помогают.
Сегодня сделал перевосстановление со сбросом браузера Опера - Ничего не помогло - только Аукцион не открывает - другие разделы легко открываются !
.Доброго ранку,вже спробував все,і чистку і перезавантаження і т.д. Якщо заходжу як не зареєстрований ,то все працює,і аукціон,тільки хочу зробити ставку ,і хочу навіть на самому лоті уже війти , вибиває ось таке
Панове, шось не те. Перевстановлення ніяк не допомогло, вихід з кешем також. Тож точно шось з сайтом.
У мене та сама проблема з 02 червня: аукціон не бачить, все інше працює. Якщо з купленого лота пробуєш відкрити відповідний розділ - цей розділ також відкривається порожнім. Схоже, це проблема з сайтом, яка стосується багатьох користувачів. І з цим мають щось робити програмісти.
Якщо заходити не авторизованим або через конфіденційне вікно то все працює , але якщо авторизуватись то знову все зникає .
Доброго дня, Авторизувавшись не можливо працювати з аукціоном. Враження що ті хто займаються сайтом і коректною його роботою звільнилися
Вітаю. У мене була та сама проблема. Нічого з переліченого вище не допомогло. У налаштуваннях аукціону перейшов на стару версію інтерфейсу - і все працює. Можливо, це комусь допоможе.
Ми працюємо над вирішенням цієї прблеми, тимчасово може допомогти очистка кеша в браузері та перезалогінення на форумі, або включення старого варіанту відображення лотів (але я це не рекомендую).
Доброго дня. Зрозумів, що трабл не тільки у мене Адміністрації побажання найскорішого вирішення проблеми
Доброго часу. У новому варіанті на аукціоні в "категорії" немае пункта ММГ Старий варіант був зручніше..