Проблема с подошвой "вибрам",берцы.

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Cracker, 30 янв 2015.

1. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    В деяких моделях американських черевиків прошивають носки підошви - це нормально і зовсім не брак підошви .

Aloback нравится это.
  2. Интересные лоты

1. (в наличии 3 шт.)
      Сушарка для взуття електрична призначена для просушування взуття в домашніх умовах.Сушарки призначен...
      115 грн.
    2. (в наличии 3 шт.)
      При тривалому носінні взуття протягом дня ноги відчувають фізичну напругу, що призводить до швидкої...
      106 грн.
    3. Нові американські військові снігоступи Виробництва десь 1980х років, складське зберігання. Стан нови...
      4100 грн.
    4. (в наличии 10 шт.)
      Крем для обуви армии BW "Бундесвер" Оригинальное название: Schuhcreme 125 ml. Высококачест...
      150 грн.
    5. (в наличии 2 шт.)
      Фирменные шнурки для ботинок, берцев. Длина 152 см. Цвет указан как коричневый, по факту тёмная олив...
      100 грн.
  3. Rexandr

Rexandr Gefreiter

то вони варті 650 грн? а з лейби рік виготовлення який? 2005? переживаю чи не почнуть сипатисьяк у автора теми. хоча тут є людина яка може поремонтувати, але це ще +400грн десь
    та й прошивка носка нагадує кустарщину....може я помиляюсь. їх реально так наскрізь прошити?

4. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    01d0319 11460 96 - схоже на контракт
    10kxw 289/112 - розмір
    02-05-42(02) - не знаю що ці цифри означають .
    Якщо не сильно б/у то як на мене ціна нормальна , от тільки вони дуже слизькі навіть на снігові , не кажучи вже про лід .
    Прошивка та фабрична . А чи брати чи ні вирішувати вам . Американські черевики набагато міцніші ніж бундес і такого масового розвала підошв як у бундеса я в мережі не зустрічав .

Последнее редактирование: 1 мар 2017
    Maks007 нравится это.
  5. Maks007

Maks007 Moderator

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    286
    Есть два основных вида современной подошвы на берцы (в том числе вибрам), с внутренней прослойкой из этиленвинилацетата (EVA) и вспененного полиуретана. Если подошва EVA, то можно брать, она в принципе вечная, а если полиуретан, то она со временем пересыхает, и после длительного хранения может треснуть или посыпаться при носке.
    Я лично стараюсь брать EVA, но если выбора нет, то на армейском полиуретане (как BW-2005) должен стоять год, и если они совсем свежие, то можно брать, а если им уже несколько лет, то лучше не связываться.
    Это подошва с виду похожа на BW-2000, а в них эта пенистая амортизирующая прослойка как раз и высыпается, но бундесам уже больше 10 лет, поэтому сыпятся. А эти может быть и свежие, тогда будут носиться. А так боты действительно американские.

Славко Кара нравится это.
  6. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    Та модель теж з початку 2000-них , а може навіть кінця 90-тих . Але інформації шо вони розвалюються не зустрічав , а от по бундесу 2000 і навіть 2005 є достатньо фото із розваленими підошвами .

7. Rexandr

Rexandr Gefreiter

ну я планую їх на полювання в основному носити(ліс, поле) ну і вдома в мастерні попрацювати, там не обігрівається.

8. Rexandr

Rexandr Gefreiter

02-05 чітко видно а ось остальне не зрозуміло тільки 2 в кінці
    я думав може 2002 чи 2005

9. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    Це демесезоні черевики , і якщо їх носити в осіннь-весняний період коли немає снігу і в гаражі - то чому б і ні .

10. Rexandr

Rexandr Gefreiter

таки прошивка є на всіх фото по гуглу, але там в основному пишуть що вони зимні а не демисезонні

11. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    Можуть бути зимні якщо в комплекті є носок у теплювач , а без нього демесезонні .

12. Rexandr

Rexandr Gefreiter

ось тут і питання ще одне де можна той носок утеплювач придбати? чи можна взяти любий інший аналог що в нас продаються до чобіт?

13. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    Отой носок утеплювач є дефіцит , бо дійсно гарна річ в цих черевиках , а ця модель черевиків чомусь не прижилась в армії та флотові США , от тому їх і так багато є у продажі .

Maks007 нравится это.
  14. Maks007

Maks007 Moderator

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    286
    На счет носков сказать сложно, а шкарпетки утеплювачі можно заказать у любой бабушки в принципе.

15. Rexandr

Rexandr Gefreiter

я так і зрозумів. добре. дякую. візьму потаскаю а там відпишусь що і як.
    а якщо вони ну так трішки на мене великі і шнуровка зтягується так що язичка не видно, то так і має бути чи вони дуже великі на мене? там розмір 289, я міряв ногу і стельку 290 мм

16. Rexandr

Rexandr Gefreiter

тобишь, людой шерстяной носок будет норм?

17. Rexandr

Rexandr Gefreiter

ещё продавец советовал войлочную стельку грубую и будет норм, типа на размер убирает, хотя правая нога норм сидит левая посвободнее

18. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    З розміром ви вже якось самі вирішуйте , особливо якщо можете їх поміряти . Судячи із цифр які ви виклали то черевики на ступню довжиною 289мм і шириною 112мм +- кілька міліметрів .

19. Rexandr

Rexandr Gefreiter

у меня есть войлок 10мм, пыжи на 12 калибр нарезаю, может с него сделать))))))))))))))))))))

20. Rexandr

Rexandr Gefreiter

в тому то і справа. по ціфрам все сходиться, а ось як міряю то трішки вільно почувається нога. ось з тим розрахунком що буде носок утеплювач і хочу взяти.
    і ще запитаю у знавців.
    як Берци мають бути на нозі? якщо трішки вільно буде чи не буде ногу натирати? а то десь тут на форумі зустрів фразу що якщо трохи більші то нога натирається

21. Maks007

Maks007 Moderator

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    286
    Нужно чтоб не болтались на ноге и не были впритык. Носки можно брать отдельно, тем более все эти гартексы и суперутеплители при стирке теряют свои свойства.

Rexandr нравится это.
  22. Алекса245

Алекса245 Stabsfeldwebel

Приветствую! Самый правильный способ выбрать по длине между пяткой и ботинком должен влезть палец, тогда при спусках под нагрузкой (рюкзак) пальцы останутся целыми а если в притык то и ногти повминаешь. Длина стопы + 5-7мм равны длинне стельки. В бундесах самый четкий размер там сразу учтены эти 5-7 мм.

Ігор Сахман, Rexandr и Joker_1981 нравится это.
  23. Rexandr

Rexandr Gefreiter

Забрал я те берцы. кинул стельку польськую на 45 размер, плотная на ощупь сверху положил супинатор(поперечное плоскостопие у меня) и нога стала в них нормально.
    при ходьбе мягенько но только пятка немного "трётся". а так немного непривычно но я ещё не понял разницы но она существенна по сравнению с обычными ботинками гражданскими

24. Rexandr

Rexandr Gefreiter

и ещё...от них немного запахом отдаёт, похоже как йодом обработано чтото но не сильно, едва заметно

25. Rexandr

Rexandr Gefreiter

вот отходил день в них и увидел дефекты....это им уже амба или это всё ерунда?
    немного отслоился слой с прошивкой и на слое с протектором появилась трещинка. Это я в кабинете сидел и немного походил по городу
    это левый сапог отслоение по центру пошло. правая сторона ботинка
    собираюсь возвращать

Изображения:

DSC00092.JPG
    DSC00089.JPG
    Последнее редактирование: 2 мар 2017
  26. Joker_1981

Joker_1981 Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    6
    Отзывов:
    887