В деяких моделях американських черевиків прошивають носки підошви - це нормально і зовсім не брак підошви .
то вони варті 650 грн? а з лейби рік виготовлення який? 2005? переживаю чи не почнуть сипатисьяк у автора теми. хоча тут є людина яка може поремонтувати, але це ще +400грн десь та й прошивка носка нагадує кустарщину....може я помиляюсь. їх реально так наскрізь прошити?
01d0319 11460 96 - схоже на контракт 10kxw 289/112 - розмір 02-05-42(02) - не знаю що ці цифри означають . Якщо не сильно б/у то як на мене ціна нормальна , от тільки вони дуже слизькі навіть на снігові , не кажучи вже про лід . Прошивка та фабрична . А чи брати чи ні вирішувати вам . Американські черевики набагато міцніші ніж бундес і такого масового розвала підошв як у бундеса я в мережі не зустрічав .
Есть два основных вида современной подошвы на берцы (в том числе вибрам), с внутренней прослойкой из этиленвинилацетата (EVA) и вспененного полиуретана. Если подошва EVA, то можно брать, она в принципе вечная, а если полиуретан, то она со временем пересыхает, и после длительного хранения может треснуть или посыпаться при носке. Я лично стараюсь брать EVA, но если выбора нет, то на армейском полиуретане (как BW-2005) должен стоять год, и если они совсем свежие, то можно брать, а если им уже несколько лет, то лучше не связываться. Это подошва с виду похожа на BW-2000, а в них эта пенистая амортизирующая прослойка как раз и высыпается, но бундесам уже больше 10 лет, поэтому сыпятся. А эти может быть и свежие, тогда будут носиться. А так боты действительно американские.
Та модель теж з початку 2000-них , а може навіть кінця 90-тих . Але інформації шо вони розвалюються не зустрічав , а от по бундесу 2000 і навіть 2005 є достатньо фото із розваленими підошвами .
ну я планую їх на полювання в основному носити(ліс, поле) ну і вдома в мастерні попрацювати, там не обігрівається.
Це демесезоні черевики , і якщо їх носити в осіннь-весняний період коли немає снігу і в гаражі - то чому б і ні .
ось тут і питання ще одне де можна той носок утеплювач придбати? чи можна взяти любий інший аналог що в нас продаються до чобіт?
Отой носок утеплювач є дефіцит , бо дійсно гарна річ в цих черевиках , а ця модель черевиків чомусь не прижилась в армії та флотові США , от тому їх і так багато є у продажі .
я так і зрозумів. добре. дякую. візьму потаскаю а там відпишусь що і як. а якщо вони ну так трішки на мене великі і шнуровка зтягується так що язичка не видно, то так і має бути чи вони дуже великі на мене? там розмір 289, я міряв ногу і стельку 290 мм
ещё продавец советовал войлочную стельку грубую и будет норм, типа на размер убирает, хотя правая нога норм сидит левая посвободнее
З розміром ви вже якось самі вирішуйте , особливо якщо можете їх поміряти . Судячи із цифр які ви виклали то черевики на ступню довжиною 289мм і шириною 112мм +- кілька міліметрів .
в тому то і справа. по ціфрам все сходиться, а ось як міряю то трішки вільно почувається нога. ось з тим розрахунком що буде носок утеплювач і хочу взяти. і ще запитаю у знавців. як Берци мають бути на нозі? якщо трішки вільно буде чи не буде ногу натирати? а то десь тут на форумі зустрів фразу що якщо трохи більші то нога натирається
Нужно чтоб не болтались на ноге и не были впритык. Носки можно брать отдельно, тем более все эти гартексы и суперутеплители при стирке теряют свои свойства.
Приветствую! Самый правильный способ выбрать по длине между пяткой и ботинком должен влезть палец, тогда при спусках под нагрузкой (рюкзак) пальцы останутся целыми а если в притык то и ногти повминаешь. Длина стопы + 5-7мм равны длинне стельки. В бундесах самый четкий размер там сразу учтены эти 5-7 мм.
Забрал я те берцы. кинул стельку польськую на 45 размер, плотная на ощупь сверху положил супинатор(поперечное плоскостопие у меня) и нога стала в них нормально. при ходьбе мягенько но только пятка немного "трётся". а так немного непривычно но я ещё не понял разницы но она существенна по сравнению с обычными ботинками гражданскими
вот отходил день в них и увидел дефекты....это им уже амба или это всё ерунда? немного отслоился слой с прошивкой и на слое с протектором появилась трещинка. Это я в кабинете сидел и немного походил по городу это левый сапог отслоение по центру пошло. правая сторона ботинка собираюсь возвращать