15лет назад осенью выходил мыть лодку резиновую на берег Днепра.Время было 15.00 в 4х к от места ,500метров от воды в верх, появляется натуральное солнце(очень большое).Цвет мягкий бледно желтый.Через пол секунды(меньше) пропадает и загорается в 6-7км на той же высоте и пропадает......Рядом 2 парня надували лодку тоже это видели,стрельнул у них закурить, даже не обсуждали,такое событие моз не зафиксировал четко.Все моментально....Только лет через несколько лет в голове начала появляться какая-то вдумчивая картинка события.... Объект был оч.большой.Какого он был объема там ближе ,не представляю...
Ребята я извиняюсь, раздел создан для описания паранормальных явлений связанных с "копом". Давайте придерживаться правил.
Доброго Всем времени. Был на днях в одном месте где в период Второй Мировой случилось не одно трагическое событие. Не отпускает война это место, на нем не один след этой войны уже.... На фото я на месте падения подбитой ракеты. Воронку понятно засыпали, осколки соответствующие службы собрали и забрали - остался только там очередной рубец - Что могу сказать - наверное у каждого леса, поля, парка или горы как и у человека есть своя судьба.... С ув.
Войны всегда по тем же местам происходят. Что римские легионеры, что ост готы, что запорожцы и османы, что немцы с красными и белыми, что ВСУ и русскаки сейчас. Одна и та же речка, одна и та же высота стратегическая, один и тот же лес, одна и та же дорога или развилка, одни и те же горы или яры на все времена. Ничего в этом нет запредельного, просто на протяжении тысячелетий солдаты на одних и тех же местах бои ведут. Все войны одинаковые, абсолютно все что Столетняя Война, что Тридцатилетняя, что ПМВ и ВМВ войны, что Корейская что эта война. Они однотипные и нудные и всегда в погромы и грабеж скатываются. Что грабеж полей и городов битв Столетней Войны что марадерство Берлина и Авдеевки спустя века. Это не мистицизм, это человеческая натура.
out-of-body experience (OOB, OBE), extracorporeal experience (ECE)) — нейропсихологический феномен, в котором человек испытывает иллюзию выхода из собственного физического тела и иногда также видит его со стороны (аутоскопия).
Видно очертания человека, даже элементы одежды, хотя никого в тот момент там не было. Стоит, повернувшись слегка правым боком, рука правая согнута в локте.
Можна кілька запитань? Ким і де працює Ваша дружина? Що це за приміщення в кадрі? Зображення із самого початку було знято як чорно-біле?
Дружина працює на відеоспостереженні в охороні торгового центру, фото - це фрагмент з відео камери відеоспостереження. Якраз навпроти цього торгового центру знаходиться церква кінця 19-го сторіччя побудови, зараз там часто відспівують наших військових. Розумію, що фото не по темі копу, але наразі інших "матеріальних" доказів потойбічного в мене немає, хоча за життя такого траплялося чимало.
...як на мене - цифровий запис (як мінімум) спотворює "полтергейстні явища"/"фантоми"/"привиди". А то і взагалі - не відтворює. ...а може це не стерся попередній відеоряд ?? (я вже тут про подібне писАв)
Не знаю. Лишаю на розсуд камрадів. Але хочу сказати, що подібні явища (фантоми, плазмоїди, духи та ін.), справді існують. Думка матеріальна, ніщо не з'являється нізвідки і не зникає в нікуди. Світ є багатовимірним, ми живемо на найбільш грубому, фізичному його рівні. Тому помічати такі явища може не кожен, і не завжди. До речі, духів померлих і загиблих порівняно добре видно, коли стоїть туман. Нема чітких обрисів, є розпливчастий силует. Це і є воно. Ні в якому разі не нав'язую нікому свою думку, з психікою в мене теж усе нормально, наскільки це можливо при сьогоднішньому житті. З Пов.
Я сам про таке замислювався неодноразово... Наш ''грубий і фізичний'' його рівень живе до певних моментів своїм ''тихим'' життям, ніяк не перетинаючись із ''тонким'' світом, що існує десь поруч, або навіть розчинившись один в одному. Щось на кшталт механічного розчину , в якому обидва компоненти начебто в одній склянці, але не є єдиним цілим. Іноді з якихось, не зрозумілих для нас причин, ці ''тонкий'' і ''грубий'' точково, на дуже обмежених ділянках часу і простору контактують між собою. І тоді відбуваються всілякі незрозумілі для людини явища, відіння, і відчуття. Можливо, дійсно, помічають це далеко не всі, бо нервово-психологічна конституція у всіх різна, різний рівень емоційного стану . Та навіть наш ''грубий'' світ є далеко не тим, чим здається на перший погляд. Простий приклад - навколишній світ в тих барвах і відтінках існує лише в уяві людини, завдяки специфічному устрою людського глазу. Всі ці ''палочки'', ''колбочки'' в його зрачку, які відвідають за кольорове сприйняття світу. Про те, як виглядає ''колір'' світу насправді, ми можемо лише здогадуватися. Є припущення, що світ чорно-білий. Але з якого погляду ''білий'' чи ''чорний''? Знову ж таки людини. І ще завдяки умов освітлення. І це тільки самий простий, приземлений приклад. Якщо не все зрозуміло в цьому моменті, то про глибини ''тонкого'' світу ми навіть догадки не маємо. Можливо, людське підсвідоме це один з ключиків, що Природа, чи Бог дав нам у користування, щоб якось хоч трохи підібратися до розуміння тонких матерій Але чи всі зможуть ним користуватися , це теж питання.
...я собі от пробую пояснити ІНШЕ : вчора (чомусь, не знаю) згадалася аварія біля Паломареса ... согодні ранком Ютюб пропонУє подивитися такий (новий !) контент !??.. З.ЬІ. ...я просто подУмав !?...
В мене не раз було... Це не жарт і не теорія змови, а факт. Причому не говорив про це що міг мікрофон почути. І ще коли навіть пісня в голові весь день яку тільки раз відкрив на Ютубі саме її оцінити просить.
[QUOTEАле чи всі зможуть ним користуватися , це теж питання.[/QUOTE] Всім і не потрібно. Кожен з нас відіграє якусь свою роль у цьому світі, про яку в більшості навіть не здогадується. А поняття ''користування'' - це взагалі наше чисто людське ставлення до речей, зіткнувшись з якимось явищем, ми починаємо думати, як ним можна користуватися, немов якимось гаджетом. Це нормально. Але частіше такі випадки бувають у звичайних людей як знак або застереження, або ще щось. Сучасні люди дуже поверхнево сприймають життя, їм простіше відмахнутися від цих знаків, сказати, що це маячня і коли щось трапляється, списати все на звичні, зрозумілі їм причини. Наука не заперечує існування паралельних світів, просто вона ще недостатньо розвинена, щоб все це пояснити.
Можливо, ця пісня і інформація пов'язані з чимось в житті саме у вас, якийсь для вас ''маячок''. Думайте, вмикайте інтуїцію.
Або хтось хотів нав'язати мені цей маячок що більше вірогідно. Я не вірю у знаки в мережі. В житті буває, і не рідко. А в мережі ні.
Після реклами в мережі що лише раз відкрив розетку тих ноутбуків ще цілий місяць не вірю в містику в мережі. Там лише гроші. Ну і контроль думок суспільства що теж гроші.
Але ж і мережа може бути лише тільки інструментом , до того ж не обов'язково людським. А того ж таки ''тонкого світу ''
...та, я теж з періодичністю таке помічаю (за собою і своїм компіком і телефоном...) Ще таке - якщо голосно сказати то пропонується САМЕ ЦЕЙ контент за 30-60 хвилин... і не тільки мені, а й тим людям (телефонам), що знаходилися поряд... ...що тоді вже говорити за "полтергейсні явища" ??? ...нейросітка СТВОРИТЬ ефекти значно епічнішь за "потойбІчне"... З.ЬІ. ...але вона себе цим і знищить (можливо - рАзом із усіма нами...)
Нічого не буде. Перші бюрократи суперкомп'ютерів злякалися що їх замінить. Тепер люди творчих професій. Імхо, але тому розвитку далі не буде. А як і буде не явний як зараз що будь хто генерувати може що завгодно. Просто до цих знаків треба ще придивлятися. Хоча нова релігія можлива також. Kinder, Küche, Kirche, або історія завжди циклічна.
...не погоджусь : людство ВЖЕ створило електронний суперрозум (ИМХО) ...тепер (я чекАю на) - наслідки...
Скоріше за все створило. Ці нейромережі давно устаріли що нам показують. Наслідків нема і не буде. ШІ у своєму розумінні на основі біологічної свідомості. І мотивація від емоцій отже. Чи це не більше ніж бот... Боти існують багато, різні, в основному вузькоспеціалізовані. Відрізняються суворою детермінованістю дій за алгоритмом. ШІ... А що таке ШІ? 2024-го року ніхто не відповість. Для одних це дії за алгоритмом (вважай бот), а для інших мотивація і емоції як у живих організмів. Політ для фантазії відкрито. Все в розумінні, що мається на увазі під абстрактним поняттям ШІ. Проте якщо це бот якому скормили інформацію (пропаганду) про можливості россії, то він певно перед вторгненням і повторював в Пентагоні про Київ за 3 дні. Якщо інтелект як біологічний, то також помилився на основі мультиків від зливного бачка. Так національні інтереси США залежали від понтів супостата, а не дій і вчинків ШІ.