Про переробки металошукачів та приблуди до них.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем denmlab, 28 тра 2021.

1. FlexPrint

FlexPrint Stabsgefreiter

Повідомлення:
    200
    Адреса:
    Україна
    Я для себе купував Гарет Апекс із переробкою у герметичний корпус від майстра, так, втратив гарантію, але прилад вийшов на зовсім інший рівень.., і в дощ і під воду. І головне що по солоному пляжу працює. І що в цьому випадку мені краще було купити ат макс, який волає на сіль і сліпий до мілкого золота, ще й дорожчий і не факт що потече (потім ще докажи що випадок гарантійний)...? Друге діло обставини.., не завжди фінанси дозволяють мати гарний прилад...

Останнє редагування: 29 тра 2021
  2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит d60mm h 15mm + паракорд d 4mm длинна 20 м + карабин с закруткой…
      649 грн.
    2. Новый двухсторонний магнит D60mm.,толщина 22мм.паракорд d4mm,L20m…и карабин…есть новые поступления ....
      927 грн.
    3. Новый неодимовый магнит d32mm толщина 7мм…смотрите другие мои лоты…
      159 грн.
    4. Новый неодимовый магнит D48mm высота 18мм..смотрите другие мои лоты..
      599 грн.
    5. Новые два магнита D 32 mm..смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      289 грн.
  3. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    478
    Адреса:
    Ukraine
    Юзав Apex. Два повноцінних вихода. Сирий якийсь прибор. Відіай стрибає, звук у вухах пропадає, глибина зі стоковою котухою бажає кращого. Якщо герметичний корпус вирішив ці питання, то ок)) Доречі, прошивалися ?

4. FlexPrint

FlexPrint Stabsgefreiter

Повідомлення:
    200
    Адреса:
    Україна
    Мені по полю теж не дуже звук апекса зайшов, багато було призвуків, але то була перша прошивка. По пляжу якось краще чути що під катушкою. На днях відкручував передню панель боксу і прошивав на 1.28.1. По звуку ніби краще стало. По пляжу ще не пробував, але думаю буде ще краще, та нажаль ні часу ні можливості копати на даний час вже не маю (((

denmlab подобається це.
  5. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Як раз дивно! Все село ходе в камуфляжу, це перший одяг зараз замiсть совковоi "кухфайки", дуже мiцний, теплий, та й в праннi гарний. Чому селяни погано сприймають людину в камуфляжу - то мабуть питання до самоi людини, а не до селян.

igor76911201, флегМАТ та us7ign подобається це.
  6. Robert Deniro

Robert Deniro Oberfeldwebel

Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Тарнопіль
    В батьків в селі ніхто не ходить в камуфляжі , тай ставлення до людей в ньому нормальне(думають, що на став приїхали ) , а ось по сусідніх селах є недовіра , а інколи і агресія на рівному місці до людей в камуфляжі

us7ign подобається це.