Да и у меня собственно ХТ , всем устраивал пока на подвесе не поездил , но как ценник узнал немного остыл , теперь вот репу чешу
Ещё минус - вес, аналогичный подвес по навеске с хардом тяжелее гораздо. Ещё минус - обслуживание линков, подшипников заднего треугольника и амортизатора. С комфортом канешн не поспоришь, но опять же, каждый вел выбирается под свои нужды, стиль и географию катания.
Безусловно . Была бы возможность я бы имел их пять. А так как место только для одного ,для меня исходя из моих условий катания подвес был бы на более оптимальным. Дело только за малым как всегда .....это бабки
Вітаю всіх любителів двоколісних "коників". Колись мріяв зробити велику подорож , але так мрія і не здійснилась, раніше не було часу а зараз вроді час є, але вже нема того здоров"я.. А от колєга мого сина поїхав у вересні в кругосвітню подорож на велосипеді. Не рекламую, і ссилки не даю. Але кому інтересно подивитись природу, життя на колесах і т.д., просто наберіть в гуглі androcentron.
Досить цікаво ) пригоди і все таке ( сам колись мріяв ) ...але це треба бути великим відчайдухом ! Зі сторони виглядає завідно ))) а на ділі ... + це в фінансовому плані дуже невигідно P.s. говорю за себе ! Зрозумів що для душі вистачить зганяти в Карпати і назад
Я вже як років 5 назад зняв передні зірки, купив одну еліпсну, заміняє всі 3. А горбики в нас є непогані.
Та я не знаю , але вгору перекидую тільки задні, і нормально крутити, практично нема різниці ніж було з 3.
коли їду з горки, на яку потім ледь виїзджаю на понижених, (десь біля 1-го км) не можу зловити крутящій момент на максимальних зірках _) це все по асфальту
вещь, себе сам делал такую. Через полгода, когда садишься на обычный вел, впечатление что у него кривая звездочка.
В мене була така, довго не користувався, мені було не зручно, багато розбризгувалось, перейшов на традиційне миття в бутилці.
подивився роліки, якщо мити розчинниками, дійсно, багато бруду але у випадках з миючими засобами, ніби то все норм
Я раніше ланцюг чистив всякими щіточками, потім купив таку приспособу, змащував спеціальними змазками, спреями для ланцюгів. Потім працюючи в одному гірському курортому місті, зустрів туристів з велосипедами, скажем так профі не низького класу. Вони мені і порадили як найкраще і найдешевше обслуговувати ланцюг. Саме перше я поставив замок, щоб можна було в любий момент (без спеціальної вижимки) знімати ланцюг. Потім грязний ланцюг в пластикову бутилку, налив розчин для миття , закрив кришку і потренувався робити коктейль в "шейкері". Витягнувши чистий ланцюг, висушив його і в розтоплений віск проварив пару хв, і гарячий витер сухою ганчіркою. Потім ланц на місце. Прокрутив пару разів, зверху залишки воску обсипались, а от в середині кожного ролика залишився. Катаюсь, поки не відчую, що вже пора змащувати по новому. Саме головне, ланц завжди сухий і чистий, дощ вода не вимиває так щвидко віск як змазку. Поо моєму досвіду, в 3-4 рази довше ходить ніж на змазці чи спреї.