Як людина яка відкатала на 2х10 і на 1х12 можу сказати що варіант 2х12 є самий хороший В любій трансмісії є свої + та - 12тка по лісі /горах / місту їй нема рівних ... Як стартую на світлофорі то бмєвєшніки обсцикаються ... ( це треба бачити ) В горах дуже круто було їхав майже скрізь ( все таки 50зубів на 32 ) Але от на трасі ... 50км/год потолок ! ( це притому що зірку з 32 на 34 замінив ) Мінус і те що 12тка дуже точна десь щось чучуть підігнув і все ...приїхали ! Сама оптимальна трансмісія 2х10 ))
ото проблема, купляєм електронно керовану трансмісію і ніяких проблем. Крім проданої нирки, але то нюанси.
От часом в житті так буває робиш щось , а сам не розумієш що і нащо ... Таким принципом походу керувались ті хто робив цей байк ... вилка сталь , руль сталь , болти сталь ... Зате вставки з карбону !
є хороша технологія покраски, аквапрінт, можна хоч з червоного дерева той велік зробити. І воділу також. Для покатушного лісапеда, ділового, типу мішок якийсь везти, не бачу потреби в алюмінії. По селам збереглись залізні, їм від 40 років, облуплені, кривуваті, але народ їздить. Не на Тур де Франс.
нічо, при правильних трубках. Як і в інших, головне матеріал і з'єднання в муфти на твердій пайці, а це досить дорога технологія. Зварка при товщині металу 0.5 не воно. В дорожних товщина більше міліметра і також в муфти. Це про старі технології. В співробітника був стартшосе, там трубки проминались від трохи сильнішої затяжки хомутів, що тросики тримали і перемикачі.
Приходить якось до нас чоловік колесо хотів купити до "України" ... крутнув я йому щоб накат показати ...ну він ніби і є і ніби і нема ... Крутнув голландське , а воно котиться і котиться ... Хоча голландське явно старіше ... Вердикт ...в совку був один єдиний масовий ровер " Україна" ...людям не було з чим порівняти і здавалось що він хороший ...сугубо моя думка
були варіанти мало відмінні, типу мінська і ще якесь одоробало, на тій території робилось, дитячих було більше по моделям. В деяких, типу зайчика, навіть справжня тормозна втулка була. Мінськ був трохи легший і котився краще. Замість хомута на реактивному ричагу була вилка, що полегшувало з'йом колеса але іноді то вискакувало і клинило.