Ось такі зірки більше для міста, та велика зірка зменшує кліренс і вже на ньому гарно по лісу не пострибаєш . З повагою
Само собой имеет значение передаточное число в трансмиссии, в схеме 1Х10 или 1Х12 все это учитывается, по этому там все в норме в этом плане.
10 зіркою користуюсь.Коли крутий підйом досить зручно.Є ще ніби і на 12.Але я не бачив.Остання з алюмінію. Мені казали що це уже в професійних велосипедах так ставлять не в любительських.
три спереду для більш точного вибору передачі і меньшого перекосу ланцюга, бо кожній ведучій відповідає 3-4 ведених а не всі. Така схема правильна, особливо для практично профі велосипедистів, для різної місцевості. Гонщики не використовують, не бачу. Звичайному любителю ідеально 8 передач при одній ведучій. Ланцюг потужний, довговічний, то все не дороге, що зношується. Як би не було, але в основному велосипедисти не занадто багаті, тому кроять. Порівнював 10 і 8 швидкісний, більше сподобався 8.
Правильно встановлена трансмісія 1X передбачає такий чейн-лайн, при якому відсутній критичний перекос, але він все одно є і впливає на знос ланцюга і кассети. Але разом з тим це значно більше зниження ваги шатунів, без переднього перемикача і монетки. Алюмінієві крайні 2-3 зірки у шимано - теж направлені на зниження ваги самої касети.
На шосику якщо зірка 56-60 всі бардюри буде чіпляти, перевірено . Зато їде як на ракеті )))) з повагою
Щоб скидати з ровера майже кожному спочатку треба почати з себе, мені наприклад треба скинути кіл 30 , а потім вже з ровера починати)))) з повагою
хардтейл для агресивного динамічного катання, тренувань та перегонів крос-кантрі. Велосипед може похизуватись 11-швидкісною трансмісією . Одна зірка професійний рівень.
Вот в мене, правда я катаю 80% по лісах, полях у підйоми і спуски. Для міста такого взагалі не треба.
А ви подивіться на тріатлон і спрінтерів. В мене 100 кг на зріст 195 , не дуже і багато))))) з повагою
На такій малій зірці попереду щоб 20 км/г їхати треба викручувати як скажений, зато кліренс гарний якраз для стрибків))) з повагою
А чому на сучасних роверах такі не зручні сідала? Як на дрючку їдеш. А товстие паралонове, м'яке, із двома пружинами то є дуже зручно і комфортно. І ще корисно для здоров'я. А молодь мучиться на цих шкарабанках і відбиває собі всякі корисні органи.
Вважаєте 70 кг при 195 см буде норм? Нє, не варіант. У мене при 180 см зараз 68 кг (за останні пару місяців бігом та великом зігналось 2 кг), зазвичай 70 кг в середньому. Та й то я б до 75 кг залюбки набрав - але у мене з цим завжди важко було, більше 72 кг не вдавалось набрати. Спринтери - то окрема мова. Він свої 100 метрів пробіг - там інші процеси в організмі, ніж вже на 5 км, інша підготовка. Усейн Болт - 195 см при 94 кг. А от тріатлон - там да, важких немає. Але то для затятих на всю голову - стільки перти без передиху.
Маю бажання пересісти з "гірського" на "туринг". Чи ніхто не бажає придбати гірський велосипед у непоганому стані? Деталі в приват
То від посадки залежить, якщо руль вище за сідло тоді зручно на дивані,а якщо навпаки то чім воно меньше тім краще. З повагою
То біда знайома з дитинства, у Вас як і усіх худорлявих замалий шлунок. Почніть зараз випивати 2 літра напою після кожного вживання їжі, треба так щоб аж тріщини по пузу йшли і тоді вага піде) з повагою
Ну якщо кожень день протягом місяця - то можливо. Але як у тому анекдоті - "Доктор, а де ж я стілки їжі візьму?" (с)
Можна на вєліку їздити у гості та там під‘їдатися,головне мати з собою правильну німакову веделку та стаканчик..