Незовсім ...легкий вел виграє на старті ( різким стартом ) Тяжкий вел як грузовик ... має хороший накат з гірки ))
Знаю хлопця який катав на аматорському рівні по селах до 80км в день проїжджав і вел в нього хороший Конандойль на 29тих , гальма дискові ( гідравлічні ) ...якось заїхав попросив гальма прокачати ... і яке було моє здивування коли він крутнув колесо , а воно зразу стало ...колодки настільки терли ...от так він і їздив декілька років ...
Нічого там не тре. Я інженер-механік і більше 20-ти років займаюсь ремонтом та реставрацвєю мототехніки, так, що про колеса, які бовтаються і колодки які труть не до мене.
Якщо вам треба їздити на "сухій", тобто, жорсткій вильці, по усіляким промзонам, або, як я зрозумів, по нерівнив стежкам, то я раджу вам змінити обода.
- Петре, тобі вже 60 на носі, а ти ше маєш три коханки. Як ти то все встигаєш? - А мені шо, я на ровері! ))))
боюсь декого жаба вдавить, парафінова південноафриканської республіки. Щось біля 500 грн за баньку грам 50 чи трохи більше. Вистачає на 10-15 змазок, штани не маже, бруд не тягне, водою не змивається. Одні понти. Мені одної обробки на сезон вистачає. Або коли чую трах трах від ланцюжка, прокапаю додатково. Назву забув, треба, подивлюсь.
Не користувався, але відгуки чув погані. Краще Сквирт. Взагалі, у парафінових змазок таких як Смув є нюанс в тому, що перемикання стає жорсткіше і звук ланцюга як ніби він не змазаний))
Звичайна парафінова емульсія для змащування форм, продається бідонами по 20 літрів. Щоб зробити її більш якісною треба додати трохи компонентів) з повагою
Послухавши як завжди Пана Briter теж вирішив перейти на парафін, Поки що йдуть експерименти,но в загалі подобається. Проїхав вже майже 200 поки все горазд
я дівчатам розказав що таке сквірт і чого хлопці виносами міряються ...то хоч велосипедами стали цікавитись
Користуюсь "Кефіром " нарікань нема ...з мінусів зимою замерзає Не фанат дорогих смазок ...тай не бачу сенсу Ціна 100грн/100мл ...вистачить на два сезони мінімум !