Ресурс сильно від якості залежить. В мене рідна цеп на Каві 36000 проїхала. Поставив такий самий ДІД, на 8-й тисячі вмерла, при чому практично не потяглась, а просто висипались роліки, змазувалась постійно. Поставив дорогий китай вдвічі дешевший, без сальників, третій сезон уього року повинна витримати.
моциклетні і лісапедні таки сильно відрізняються по навантаженню, вібрації, навіть якщо пропорційно розмірам порівняти.
далеко не перший, десь в 80 роках бачив діючий, без підскакування водія.І там не гусениці а самі колеса крутились
Трішки працюю, коли час є. Шкода з класичнили ободами " чайками", на 26 проболема. Живих просто нема, передній більш-менш. Задній був скручений на 6 см, витягнув вісімку до 5 мм, далі спиці не витримують.... Може в кого є покришки б.у. 26×2.00 з класичним протектором, та камери, я б рикупив.
велику вісімку ніззя спицями. Спочатку то все розшиваєм, лупим чим треба до рівного диска, потім починаєм бавитись. Інакше все в напрузі і бахне.
Чим більше вага, тим краще інерція. Ганятись за 300-ма грами ваги, то все видумки велосіпедних магнатів в бажанні заробити купу грошей на наівних веселопедистах. Доречі вага рами менше 2 кг.
В мене є Україна, в сина якийсь алюмінієвий, назву не пам'ятаю, але брали перед війною, не з дешевих. Алюмінієвий раза в два, а то й легший за Україну, якщо їхати далеко і по асфальту, я однозначно виберу старий. На ньому легше далеко їхати.