Ну в мене далеко не гревел, покришки стоять 25 швабле марафон. А для багнюки в мене фет) Сьогодні з дітьми дали майже 40 ! З повагою
Ну а я поки болото на своєму мішаю Помив ...пообіцяв всім що до свята в болото більш не поїду ...хоча вчора спокуса була в ліс поїхати
Красень! І навіщо Вам той гревел..... Краще гарного шосера візьміть,. Там такий накат що воно і в гору саме їде, тільки встигай маршрутки обганяти))) з повагою
Мтб i шоссер найкраща пара) доречі, згідно останніх тенденцій гравел поступово перетворюється в мтб-хардтейл (росте ширина покришок, ставляться аморти, сковорідка 1х12)
деякі лосі подібні ланцюжки швиденько порвуть, в мене колись виходило, ширші, тепер навряд. Але якщо своєчасно підбирати передачу, може і буде жити. І ще 12 ті коштують не слабо, не для економних апарат вийде.
Та там все стоїть дурних грошей! Дуали десь 5 за бу задній переклюк, зірки, шатуни і т.д. краще ХВЗ переробити ( шутка) з повагою
5 халява і в цілому 40 за толковий вел також. Життя таке. Мені подобались паяні латунню рами ХВЗ, з вузловими перехідниками. Дуже довговічна конструкція. Але все міняється. Цільнотягнуті в італійців перемикачі на спортивних моделях як і самі тріскавки таки ні в яке порівняння з сучасними не йдуть. Рук потребували занадто часто. Шатуни, всі осі, педалі, все суцільна велика какуля. З свого досвіду володіння. Плюс був один, як засіб навчитись правильно колупати не складну техніку саме воно.
За весь час порвався лише один ланцюг ... катаю на 1х12 років 3 +- ...там прикол в іншому ...там давити не треба ! Там треба постійно переключатись
так і писав про передачі. Але є але, передачі знижують навантаження на ноги. Міняється довжина ричага прикладення сили. На ланцюгу не завжди. Знову платим 1,5-2 тис і буде на довго.
З шоссером теж історія була ...ми з Луцька в Новоград-Волинський їздили ( житомирська обл. ) Їде то він шикарно !! ... але є в шоссера і косяки ...по Новограді їздити було страшно колеса 23 а там ями і дорога ...
ще згадав, в юності вдалось на звичайному дорожнику скласти заднє колесо, просто тріснули половину шприх від занадто сильного старту з місця. Вел був старенький, не факт що там не було іржі чи просто втомленості, але було несподівано. Довелось заодно навчитись набирати колесо. Дефіциту з шприхами і підшипниками не було, тільки з покришками.
Доброго ранку То фікс чі сінгл? На рамі ХВЗ ? Якщо можна то фото каретки зробить, там різьби перерізали чі так підійшла? З повагою
23 то дуже круто! Мене тільки на раз вистачало і змінив, зараз Пан Борис скаже що слабак ((( з повагою
Ну, від старту скласти колесо... то дуже забагато здоровля потрібно мати , а от порвати шприхи при гальмуванні з гірки на швидкості 50+, таке буває з втулкою Торпедо та індійколесами.
Ого там винос і подседел, там що дядька вище 2метрів на ньому приїхав? Цікаво як він гнеться коли стоячи в гору вкручіваєш ) з повагою