Доброго вечора Передивився кучу різних відео на ютубі но так і не зрозумів послідовність. Всі чомусь миють з початку в керосині потім в спирті а в кінці фері це правильно? Може з початку фері потім спирт і вкінці керосин. З повагою
Правильно,спочатку у керосині,як у самій агресивній рідині,потім вже можна і у спирті,а можна спирт і проігнорувати..
достатньо фейрі, потім можна трохи спирту щоб воду витягти а можна просто просушити феном. То саме зірочки, там щітку треба, зубну або трохи більшу, такі йдуть до комплекту промивки пульверізаторів від фарби. Все на дереві. Окремо є.
Та я вже в цьому сезоні не встигну усі на воск перевести, залишу на зиму, а поки буду частіше мити та мастити, подивився скільки ті ланцюги на 10 шв. Стоять і трохи здивувався (((( з повагою
Ну если так то ходьба по ступенькам куда более убивает колени А вообще даже с убитыми коленями врачи рекомендуют крутить разные там педали, даже под водой и с резинками. Зачем крутить педали нагружая сустав? Поставьте Каденс от 80 и выше, уменьшите нагрузку на сустав,загрузите мышцу, начните не только давить на педаль но и подымать ногу и ваши колени будут как новые. Не раз видел велосипедистов с прикрученными палочками к раме. С УВ
У вас фотографии всё мельче и мельче. Когда уже своим творчеством порадуете? В телефоне есть камера?) С ув.)
Щас начнется Земля плоская потому что по ней ездють лесопеды, а была бы кругла все лесопеды с неё бы упали!))) С УВ
Та да, а «В Англии многие ездят на велосипедах. Именно поэтому она называется ВЕЛИКОбритания» (с) В. Кличко
Ага і спини в них теж больні ... Ось самий популярний Голандський руль ...( який в нас так не люблять !) А зря ! Дуже зручний , навантаження на спину мінімальне !
Ось ще одна їхня фішка ...передній багажник ( такий уродський для наших людей ) я як спробував один раз посилку з пошти на ньому привезти ...та махнатив я ту машину ! На той багажник холодильник можна покласти ! Жарти жартами , але для об'ємних вантажів до 20кг ідеально !
там і сидіння щоб сидіти і в дупу не било. Приблизно таким і має бути міський лісапед, та і сільський також, щоб по справам їздити, вони такими і були. Одна найвигідніша передача, сидіння шкіряне з пружинами, нахил вилки для найлегшої стабілізації, посадка майже вертикальна, шатуни довгі, педалі широкі. Швидкість без напрягу 10-15 км.год. Багажник тримає 50 кг задній, 20 передній. Обслуга раз в 30 років або ніколи.
2-3 км, максимум 5 км. Коли кажу, що потрібно 10 проїхати пальцем крутять у виска. Мова йде не про хворих велосипедом, звичайних пересічних, для яких вєлік - засіб пересуваня, а не фітнес снаряд.
До 30км ! ( 10ть то взагалі нічого !) ...по селах на таких вело до 30км катають по гриби , ягоди , на закупи ...сам це можу підтвердити ( з власного досвіду ) але більше 30км це вже дурість !