ну це домашній, також маю схожий, з собою не дуже підходить. На перехіднику дві дирдочки, автоматично перескакує тиск куди треба.
Тільки з пластмаси не беріть, В мене Ось такий вмер за сезон , взимку повністю перестав працювати. З повагою
панове, варто на цеп замочка ставити чи надійніше їздити без нього і гратися вижимкою? я так розумію, вони рвуться саме у місці замочка
Щось подібне хочу собі , але шукатиму 1 ...100% б/у 2 щоб був з Європи китай для Європи і китай для України то різні речі !
Ось такий з Алi юзаю вже другий рiк, проблем не було. Мiнус що малий i щоб накачати треба трохи попрацювати, але зате ваги та мiсця займаэ мiнiмум.
Я от этих " дрочилок" отказался . Место в доль рамы любому найдется ,а лишние 100 грамм веса я переживу. У меня довольно большой с откидной ножкой для упора в землю и шлангочкой . Качал отлично . И самое главное удобно . Висел вдоль рамы в креплении . Пришлось отдать его хорошему человеку. Буду брать такой же
Да, когда есть место на раме где можно прикрепить "не дрочилку", а если это карбон тогда приходится возить в сумке)). Ну и далеко не всем нравится когда насос на велике торчит.
Зараз їду велосипедом на коп на інший край Києва: В мене навіть не виникає такої думки, щоб не взяти з собою ремкомплект для вєльчіка, камеру та насос…
Карбона у меня нет . Насос был на штатных креплениях от фляги . Ничего не куда не торчит . Смотрится он вполне уместно . Просто длиннее мелких телескопов Ситуацию с якорцами у нас в области я выше описывал . Когда покачаешь пять раз за день , невольно задумываешься о удобстве этого действия в первую очередь , все остальное уже не так важно. После того как поставил марафон МТБ - пробития не одного не было , но не очень они мне нравятся , тяжёлые , накат так себе , сцепление с грунтом тоже оставляет лучшего желать . Не скажу что плохо , но хочется по лучше . Были бы легче , все остальное можно простить
Непонятно почему такие выводы? Я ездил. На нем надежнее чем на скутере. В чём фору? В убитии коленных суставов?
С дуру можно и х.. сломать . У меня в соседнем доме дед живёт .В прошлом велоспортсмен , потом тренер . Ему под 78 , а он на веле ещё ездит иногда . И ходит бодро на своих двоих . Его ровесники кто на палке , кто на погосте уже .
Щас Пан Briter прийде і треба буде спитати як той штукою користуватися! Не той вашою рожевою, а блакитною )))) з повагою
є прозорі варіанти, там все зрозуміло, от і подивитись на таку приспособу для мийки ланцюга. А взагалі така робота це як декому точити ніж, чистити зброю, клеїти моделі( останнє має пару значень, але одне з них для молодих спеціалістів), тобто відпочити розумово, розслабитись. То саме для профі правило трьох ланцюгів, мийка тільки знятого і далі, кому що підходить. А ще є ланцюги що не мажуть і не миють, з ущільненнями.