Їздити в сільмаг бюджетним вело хоч мій вел не 80 к + , але на пошту їжджу чимось дешевим ( щоб шкода було красти )) З повагою !
У мого знайомого за пару років украли 2 велосипеда і 1 електромотоцикла, який коштував більше 3 кілобаксів. Один вел увели з його 3 поверху, при тому що вахтер охороняв під"їзд, другий вел-д знаходився у подвір"ї біля години, - були 2 троса зрізані при цьому, а електромотоцикл був на сигналізації, так його не заводячи кинули чи у фургон чи ще кудись, не заводячі.
хороші з дорожчих абуси мають достатню дужку щоб і колесо закрити, не перекусуються болторізами з декількох причин, не ріжуться легко болгаркою, крім того щоб відкрити треба обидві дужки перерізати. Стійкість біля 15 хвилин.
Всякое бывает . У моего знакомого велоспортcмена в прошлом, катающего на прилично дорогих велах за 30 лет езды не одного . И что ?
В мого знайомого з приватного сектора з парканом під 2 метра моцик вагою 200 кг вкрали. А Ви говорите вєльчік…
У моего тоже хотели . Алабай решил проблему . Там кто-то явно без жопы остался . Просто вещам с приличными ценниками нужно уделять соответствующую безопасность. Когда например тырят вел с третьего этажа , как описано выше нечего ведь не стоит затянуть его квартиру . В общем сохранность - это личное дело каждого . Давайте тут лучше про технику .
Так і є, життя не завжди помилки нам прощає, тому краще потурбуватись за безпеку зазделегідь, треба дивитись хоч на крок вперед. Я свій вел храню тільки у квартирі.
Якщо сам толком клеїти не вмієш то зло...краще вкинути ноау камурку і поїхати я стару нехай клеять профі
Я так на мацквічу катався...катався, катався....а потім бац і кулко спустило...накачаю- спустить...розібрав колесо а камера вся в пятнах/гулях антипрколу....порахував латки- нова камера дешевше...так і викинув камурку...
Ось ще один лйфхак ... дві пляшки одна на воду інша на клей , латки , тул , і ще дохолєри всього туди влазить !
Кріплення для насосу з іншої сторони ( на вертикальній трубі ) Насос правда хороший поки неможу знайти ...
насос прийнятний десь 300 грн, на всі типи ніпелів. Є з висувним шлангом, є жорсткі. Кріплення в комплекті, до рами можна пластиковими хомутами де подобається присобачити.
Камрад ну много чего кусает , пилит , ломает ... Гидравлика кусает , турбина режет , , газовый резак , жидкий азот, ещё ствол к башке можно приставить и так забрать. Кусать то она кусает , только я у себя в городе таких случаев не одного не знаю . А в теории то порассуждать можно. Давайте эту тему развивать не будем .