Та я ні кого ні до чого не агітую. Не возіть із собою нічого! Навіщо? Визивайте таксі в поле за 1000 грн, це буде полюбому дешевше, ніж камера за 180 грн А якщо порвете ланцюг, чи поломаєте тримач заднього перемикача ( в мене таке по разу було), то такий трабл легко полагодити без запчастин та інструменту за допомогою скотча чи проволоки… Приїхав до мене в магазин на тому тижні гусак. Говорить, щось колесо спускає Я йому говорю, купуйте камеру, я вам її за 100 грн легко поміняю. Він відмовився, пішов на вулицю, щось качав-качав, вертається знову, говорить не вийшло Насос не качає, у нього ніпель - Преста, а насос під Авто Купив він адаптер за 40 грн, знов пішов качав-качав, на вийшло Вертається знову… Я питаю : «А що перед цим було?». Він такий: «Та не знаю, їхав собі їхав, потім заїхав на бордюр на швидкості і така халепа». Ну, говорю, таке нам відомо - зміїний укус, торба вашій камері, а я камери не клею, тільки продаю Він м‘явся м‘явся, купив клей та латки щось за 60 грн. Сів біля мене і давай чаклувати зі своїм колесом. Я дав йому бортіровки, нехай сам хоботиться, в мене була важливіша справа. Не дивно, але там таки був двойний прорив. Коротше, через годину магаз закрився, в нього нічого не вийшло ( за годину!!!), і повіз він вєльчік на горбу до хати. Впевнений на 100% що він наступного разу полюбому хоча би запасну камеру собі купить
100%. Коли тулю за мiсто беру по мiнiмуму у поясну сумку мультитул, вело аптечку для камер, пару борт. лопаток i мiнiнасос який може качати i престу i шредер. Але ще треба вижимку та запасний замок))
подібні речі треба пакувати у щось велике, інакше загубляться. Або магніт покласти. Маю вело бардачок, але виявилось краще користувати м'який кофр від фотоапарату, на блискавці.
Інколи якірці на дорозі перевіряють стійкість нервової системи. Поки рекорд 5 проколів на 100 км за покатеньку. Знімаю камеру в дорозі, ставлю запасну, з проколом клею і на місце запасної. 200м проїхав, знов прокол, ставлю клеєну, заклеюю дірку в камері та на місце запасної. Попереду ще 3 проколи. До домівки доїхав веселий і щасливий, готовий раму перекусити.
Латки то дуже погано? Мій малий любе їздити де попало,там вже на камерах штук по п'ять латок (((( з повагою
Якщо в вас така місцевість,то може краще щось антіпрокольне купити, або стрічку вставити. В мене муки з акаціями . З повагою
Якорец- это жесть жестяная . Антипрокол от нескольких спасает ,но когда камера в решето превращается , то уже похрен. У нас это настоящая проблема . Можно пару - тройку десятков на пяти метрах схватить . Причем даже на асфальте . Когда сезон и начинают косить траву - вернее не косить а перебивать её на месте триммерами -все что на алейке в доль дороги , летит на эту самую дорогу . Ехал однажды вдоль бордюра по асфальту , слышу хруст ,остановился колеса все как ежи в якорцах. Да и так их полно кругом , и с каждым годом все больше . У меня проблему решил швальбе марафон плюс мтб.
Я хрест на тому маршруті поставив. Берег каналу Дніпро-Донбас, ділянка близько 20 км, грунтова, минаю по асфальту.
В нас ці кірці скрізь,тільки антипрокол рятує. Юзаю американський,гарна штука,в кожній камері штук по 20-ть проколів це як до бабці не ходити,а воно тримає,тільки мокрі плямки з‘являються на місцях проколів,а воно тримає..
Часто рибалку (спін) з грибалкою поєдную з велом. При цьому вел залишаю без нагляду в кущах. Як наслідок - бюджетний варіант (крокодил). Ставити покришки дорожчі за педального коня не камільфо.
До нас приїждає гусак на дорогому вєльчіку, два тижні тому приїхав на іншому, за 80000 грн. Питаю, а де той старий за 40000 грн? Він залишив його на 10 хвилин на Вєніку на замку, замок перекусили і вєльчік поїхав у обрій… Ніколи не залишайте велосипед, ніколи…
Иногда без этого ни как . Но то уже проблема каждого. Каленная цепь квадратного сечения 8 мм не кусается болторезом на весу .