в мене запасна камера, насос, лісапедний мультитул, лопатки, три, тобто комплект, дощовик. В мультитулі є вижимка для ланцюга, ножик і стандартний набір ключів.
Шоссеры это зло...Я себя на МТВ чувствую как...Как ущербным каким-то...На прямой,на скорости 28км/ч он меня как стоячего делает,причем дядька старше меня лет на 15 точно.Причем делает меня регулярно уже лет 15...Как то заехал в магазин за деталькой,стоят эти деды,кофе пьют,продавец в магазе их тренер,говорит-"Мальчики встали утром,собрались,махнули в Климентово,кофе выпили и назад".Я прикинул-это они за 3 часа 150 км катнули...
В мене е приятель,в якого все по три...три болгарки,три дрилi,три дрильних верстати,три бензиновi пилки(+одна на штангi),три дримелi,два фугувальних верстати+один ручний,тощо(тричi)... Так що,з цього я зробив висновок,що по три, по любасу краще... П.С. Я його запитував,а нахiба?...Хай буде.
майже як у мене, тільки болгарки 4, дрелів 5, веліка 2, пилок 2, одна електро, батарейкова, електрорубанок єден, от тут не склалося. І це все до війни не валялось.
Ні. Всі рази, що я брав її раніше з собою, вона використовувалася для лікування впавших спільників. Після четвертого випадку я зрозумів, що то є марна справа. Нехай вони її возять… За 23 роки особисто мені вона жодного разу не знадобилася. Жодного! Треба думати головою та тренувати вестибулярний апарат…
я так зрозумів що з шановних камрадів лише я нічого з собою не беру На дальняк 50+ беру щось , а до 30км так катаю )) Хоча зряяяя...
аптечка може бути і лісапедна, ніпельноб трубкою можна кров спинити з горла, пластир з клеєм ще краще, писок заліпити щоб не волав постраждавший.
ото би я пхав велік 30 км через прокол камери. Не прикольно. Хоч і стоять антипрокольні покришки, вони не від всього. Але практично у всіх бачу рівно нічого. Пляшка води в кишені.
Десь бачив рекламу супер-пупер якось клею,що намазав і через хвилину можна накачувати,навіть латки не потрібні.. Але так,потрібен хоча б насос.. Та й насос то тке,можна й попросити в когось. Пару днів тому пробив колесо серед міста,стою ковиряюся,шнурка вставляю,компресор поруч,поки колупався,двум велобайкерам колеса підкачав..
Ага, особливо якщо у Вас - Преста та нема адаптера для Авто ніпеля Не парьтеся, рано чи пізно прийде момент, коли ці 30-50 км будете свій вєльчік на горбу до дому пхати. Після цього, я Вас запевняю, з’явиться місце для всього корисного. Всі через це проходили, для Вас просто ще не настав час…
насоси є для халявщиків, корпус для балончиків від сифону, в кулак влазе і не видно, перехідник під будь що, що з камери стирчить. Балончик разовий, приспособа не дуже дешева, лісапедісти зазвичай прикидаються бідними бомжами і не купляють нічого, крім велоприкиду за 800 баксів. І фляги за 100. І покришок за 150. Гривень. А ше в веломагазинах продають корм. Для людей. От реально корм, майже безстроковий.