Не думаю що найближчі років 20-30ть звичайні велосипеди підуть в забуття ... Сьогодні гнав свої ходом е-вел на ремонт ... Таке собі задоволення ((( Яке воно тяжке ... Хороший найнер це для задоволення ( для душі ) Е-вел щоб на роботу їздити
А зачем он? 40 на нём ехать будет страшновато,он уже при 20и начнёт прыгать и казлить, 130 он точно не проедет на этом аккумуляторе, максимум 20 . А с весом в 25 кг это будет не езда,а мучения. С УВ
Та даже если и на роботу, за 20ть тысяч можно взять отличный вел. Который ещё и фору даст этим электричкам) с УВ
не дасть, на електро можна сачкувать, або крутиш на чверть потрібної сили або взагалі не крутиш, залежно від моделі. Їхав в сідлі там, де типу проф. велосипедисти штовхали руцями свої гірські за схожі гроші. Ясно що не порівнюються шосейники і чуваки на них, що їдуть 80.
Как же в этом мире всё относительно..... Кто-то цепи меряет штангельциркулем (я))) и следит за сотыми , а кто-то на неё масло последний раз масло капал лет 40 назад!
Надо пробовать. Я сегодня из 30км крутил педали Максим 10 , остальное время оно само летело. Сзади стоит 10 звёзд, 9 и 10 я ещё ни разу не включал, думаю это для Альп или Эвереста) с УВ
звичайно на електро вище 3 не включаю, з 10. Один раз в гору включив 10, коли батарейка сіла. Вичисляв скільки воно в середньому проїде. Ну точно як власники жигулів, що десь на під'йомі втикають і доливають з 2 літрової пляшки бензин.
Конечно! У Вас ведь велосипед за 80000 !!!! А я говорил про 15-20 Чтобы Вас на трассе вжурить нужен минимум пинорелло))) с УВ
Вот интересное видео Один из самых мощных Эл. Моторов и какой-то шоссейный велосипед Особенно интересно посмотреть на Каденс шоссейника , на хрип электрика и на моменты когда шоссер уходит вперёд ( по плохой дороге) Думаю если бы шоссер знал что он участвует в гонке всё было бы по другому))))
Як людина, яка їздить майже щодня з 2000 року, а це вже - двадцять третій рік пішов, в мінус 27 та в плюс 40, по 20-150 км на день, з десятикілограмовим наплічником, копаючи після цього по 8-10 годин, та вертаючись до дому за 75 км від хати, з пробігом 5000-10000 км на рік, повідомляю: я більш НІКОЛИ не сяду на щось інше, ніж двопідвіс, та більше НІКОЛИ не буду маслати чисто на педалях! Тільки двопідвіс та мотор!!! Кожному - своє…
я теж не раз задумувався щоб взяти на коп електрик бо тягти метал на педалях таке собі задоволення (( Взяв би щоб зганяти на роботу за 80км ( в одну сторону ) Взяв би для дівчини щоб могла на одній швидкості зі мною їхати ( не кожна зможе +- 30км/год середню тримати ) Але ніколи б не взяв щоб просто кататись ! Ну не бачу я в тому сенсу ....??? В хресного саморобний е-вел на базі китайця мотор 500в , акум 20Ah , максималка 40-45км/год , запас ходу до 80км ( так мені сказали ) ...але я не бачу сенсу їхати на вихідних на ньому 100км + ...пардон яких 100км якщо запас 80км ?! Да можна трохи зекономити підкручувати педалями , але тягнути махіну вагою під 40кг ммм ...таке собі задоволення !
Коли моя мтбешка 13кг ( і то я вважаю що він тяжкий ...треба буде вилку "викинути " поставити одноногу ) З повагою !
це про електро, де двигун і батарейка, але то все дуже розвантажує суглоби і не відчувається тая вага взагалі.
Теж відносно, може коли на швидкості більше 30 .... Я ось так рахую Середній велосипедист видає 200 ват енергії і кпд 90% це як велосипед масою 25 і мотором на 500 ват і кпд 70%. А якщо ще взяти до уваги безпеку, Гальма, якість гуми, управління то вийде що 12кг буде безпечніше за 25 кг . З повагою
гальма гідравліка дискові, покришки спеціальні для електро на швидкість 50 і т.д. Небезпечні тупі переробки звичайних велів без підсилення, що є в абсолютній більшості випадків. Навіть передня вилка, стакан під неї в рамі вдвічи потужніші. Саморобникам часто провертає вісь, бо не підсилена вилка в дропах. Будь що треба робити думаючи.
щось трохи не так...думаю вел з 20 Аг акумом проїде більше... пояснюю: маю скутера Maxxter FALCON III https://rozetka.com.ua/maxxter-falcon-iii-blue/p341160289/characteristics/ з мотором 1кВт АКБ 72в/20Аг і він і я важимо по 105 кг на максимальній швидкості 50 км/год я максимально проїзджав 67км (на роботу-з роботи і більше їхати не ризикував бо волочити 20 км мені бажання не було) і в мене залишалось ще 1/4-1/5 заряду... да індикатор заряду показує дуже некоректно: до 30 км він показує 100% і лише після 30 км починає стрімко падати...але...майже 70км проїзджав і ще був запас...тож до 80 в середньому режимі (максималка 45 км/год) чи в економному (максималка 40 км/год) його точно вистачить....так це важкий скутер з вдвічі потужнішим мотором і не легким паком...а тут легкий вел і пасажир думаю не 105 кг
Наскільки я розумію там ще куча нюансі може бути ... стиль їзди , реальна ємність акб , вік акб і т.д...
я описав свій самий неекономний стиль...3 положення перемикача і ручка газу до упору...на менших положеннях і швидкість менша і "кушає" менше і проїде довше...а так да - ще залежить від реальної ємності АКБ...
Интересная тема обсудить кто что возит с собой EDC велосипедиста Туалетная бумага и насос это как основное наверное у всех)))
Я вже багато багато років вожу с собою таке: Навіть коли їду за 5 км від хати. Коли більше 20-30 км, то й ще акум запасний:
Так. Собі я бортую покришку тільки двома пластиковими (жовтими) Michelin, але безліч разів рятував тою ложкою своїх друзів та лівих гусаків та гусинь, в яких покришка ну ніяк не хотіла зніматися