Цікаво, чи будуть вонивзаємозамінними до старих запчастин, не хотілось би мінять за однеї дрібнички половину узлів.
Мені здається що не варто сіяти паніку )) Це нормально що щось нове придумують світ не стоїть на місці !) Тим більше таких перекидок /манеток валом на ринку і ще мінімум років 10ть дефіциту на них не передбачається )))
все правильно і красиво, але у нас за рукавиці на токарному станку його би вигнали з роботи, допускаються тільки щось типу медичних, інакше затягне разом з рукою і головою і не вирвешся. Дехто переживає за чистоту рук а не цілісність голови.
маю купу запитань. Нафіга на електровелі динамка. Нафіга така складна конструкція якщо значно простіше одна шестерня з барабаном внутрішнього зачеплення, це якщо ще нема достатньо потужного електродвигуна, не форсованого як стартерний, щоб не грівся. Мені більше схоже на автоматичну "коробку" передач. А щоб довго не думав їздун йому сідушку тюнінгову поставили.
В мене таке ж запитання стосовно деяких електроавтівок. На біса їм акумулятор як у всіх авто, якщо е огромезна батарея? Тут просто. Мабуть німці робили.
акумулятор звичайний для стандартного обладнання, щоб не ускладнювати всякими перетворювачами, 300 вольт на 12. Так, німці іноді ускладнюють дещо. Але їм дуже далеко до попереднього покоління японців з їх карбюраторами, що і досі перевершують інжектори по всім параметрам, без виключення. В велосипедах, знаходив японські моделі з комп'ютеризованим автоматичним перемиканням передач, по купі параметрів, можливо навіть по газам від трохи замученого їздуна, дорожча модель ще і з вічною батареєю, сонячною, ціна десь біля 20 коливалась, і це звичайний вел, не електро.
Традиционные велосипеды в ближайшее время уйдут в разряд анахронизмов. Еще недавно, я гордился своим Хайбайком Хард-сэвэн, но сейчас понимаю, что будущее за такими...Весь мир у твоих ног. Велосипед - как ручная кладь. Максимальная скорость: 40км/ч Батарея: высококачественная литиевая батарея 48V 12.8Ah Время зарядки: 9 часов Расстояние во вспомогательном режиме: 130 км Материал рамы: алюминиевый сплав Цепь: KMC Z7 Захваты: Резина Размер шин: 20 × 4.0 дюйма Вес нетто (кг): 25 кг Высота седла: 80 см ~ 110 см Размер в сложенном виде: 96 см*45 см*79 см Размер: 172 см*26 см*106 см
на подібному катався, тільки підсидел не круглий а значно більший прямокутний, там також батарея. Комфортний вел. Не довелось по грунту поїздити, тільки асфальт.