Самое интересное что это всё работает на педальном приводе, Когда это нечто увидел то был уверен на 100% что оно электрическое)))) с УВ
Тому що на перед можна спокійно ставити 250-400 Вт, і воно буде їхати. На зад треба не меньше 500 Вт. Друга причина - у Вас з‘являється повний привід: мотор+педалі. А я не тільки знаю, шо це - нормальна тема, а й сам вже більше року на такому рисачу. Мав змогу спробувати передній, задній, кареточний та повний привід. Я тільки за передній привід, і всім клієнтам наполегливо рекомендую: Хоча є й такі клієнти, котрі тільки за задній мотор. Ноу проблем
поки їздив на передньому, не довго, декілька місяців, відчув сер'йозний недолік, крім ваги колеса, в повороті, особливо коли слизько, легко гепнутись, якщо не адекватно спрацює тяга двигуна, або просто змінити траекторію, на не бажану. Тому купив кареточний. Можна і задній, там по слизькому теж не фонтан. Ясно що звикнути можна до будь чого. Був такий автомобіль, трабант, там моциклетний двигун крутив заднє ліве колесо і все було добре. Крім того завжди знаєш яке тягне.
’’Укрпошта" купила 20 електровелосипедів для пілотного проєкту "Листоноші на електробайках" за 1,4 млн грн. Як свідчать дані результатів тендеру в системі Prozorro, переможцем тендеру стала заснована як стартап у 2020 році компанія із Чернігова "Байкбокс". Компанія виробляє важкі електровелосипеди під брендом Bayka, електрочовни, електробаггі та інший малий електротранспорт. Роздрібна ціна електробайків компанії коливається від 65000 грн до 172000 грн. "Протягом березня "Укрпошта" проводитиме пілот проєкту із запуску електробайків. Після пілота буде ухвалено остаточне рішення щодо масштабування проєкту на всі області. Їх планується використовувати в регіонах, що мають специфічні умови місцевості, – повідомили в "Укрпошті". Згідно з тендерним оголошенням, "Укрпошта" купила 10 триколісних електровелосипедів із ящиками, 5 двохколісних із ящиками та 5 двоколісних із кофрами. Електробайки мають бути новими – 2023 року випуску, – і поставлені не пізніше 31 травня. "Спробуємо різні формати та моделі (2- та 3-колісні), щоб уже бути впевненими, що можемо доставити швидко, зручно та с GPS-відстеженням", – повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський.
Привіт, хлопці, надибав на таку не дуже гарну новину для велосипедістів, цікаво чи це правда: "Ушла эпоха: Shimano убирает линейки Alivio, Acera и Altus" https://www.ixbt.com/live/car/ushla-epoha-shimano-menyaet-lineyki-alivio-acera-i-altus.html Якщо це правда, то тепер обвіс бюджетного та нижнього середнього класу буде не такий вже досупний...
Скорее всего их с рынка подвинул дешёвый Китай , а спрос на дорогие качественные запчасти только растет , Сейчас очередь на Мериду ( на завод) более трёх лет, про топовых производителей вообще молчу. С УВ
Там буде рiзнi серii вiд U4000 до U8000 + пiзнiше для дорожних вело. По цiнi думаю нижнi серii будуть майже як старi, так як тут Шимано хоче витиснути китайцiв, якi швидко поглинають бюджетний сегмент. Великим плюсом у цiй серii э повна взаэмозамiнюванiсть компонентiв.