Не зовсім вага + дизайн класний , але от по надійності алюмінію уступає ( Одне необережне падіння і рамі хана
Ну я думаю хрупкость карбона слегка преувеличена. Я к подседельному карбоновому штырю цеплял прицеп с дровами и нормально тянул) с УВ
Карбон може ушкодитись сильним але точковим ударом. А на згинання його дуууже важко зламати. Так, можна впасти невдало або навiть монеткою при рiзкому провертаннi керма пошкодити, але при цьому зараз майже будь-якi пошкодження карбону можуть вiдремонувати, навiть стакан або вузол каретки заново вклеiти))
Подруга продавець у вело магазині має карбоновий шосік ...поставила раз сфоткати вітер подув ...шосік впав на камінь ...результат тріщина , а ремонтують тільки в Києві ...
Я колись своїм мацквічом як дав по тещиним воротям,то воротя впали,а в мацквіча тілько передній номер зігнувся.. Вміли робити..
Маю от такий вел ... Карбон після ремонту ( клеїли в Європі ) я б не сказав що він легкий ... Рама карбон , але все інше має вагу ... Мій хоч на 29тих , але легший із-за коліс , покришок , трансмісії і т.д...
Можливо ...якщо говорити про Кросс в нього дуже комфортна посадка заточена під крос-кантрі Це величезний + ...є люди які розказують що карбон грає/амортизує і т.д.... особисто я ніякої різниці не відчув З повагою !
Там всё индивидуально, Скорее всего у Вас просто сухая рама и ход вилки 100мм , плюс толщина резины 4 . На моём ход вилки заявлено 2см , и задней 3 см и на шоссейнике это очень заметно особенно по ямам и бардюрам)))) с УВ
Та ні, воно мені не треба, продаю все, що на фото за смішні гроші. А зараз у мене в роботі дуже цікавий проєкт, тільки що завершив:
500 Вт 48 А Бафанг, аккум 20 А/г 48 в. Швидкість під 40 км/год, пробіг невідомий, бо у нас дуже брудно на вулиці. По всім матеріалам та роботі вийшло десь 50000 грн. Рама коштувала майже безкоштовно - 7000 грн з вилкою, кареткою, рульовою та заднім аммортом.