Ця консерва зранку встигла насмердіти у всіх темах,потім Туманичу відпустив усі гріхи,ну і вишенкою на торті запиляв тему .. Але було видно,старався..
Интересный велосипед, задние дропауты под синглспид, Работы с ним конечно дофига но может получится круто!) С УВ
ну ні, просто цікавлюсь технікою і не тільки, бачив в продажу подібні осі замки, відчутних грошей коштують, але кольорові, покриття таке. Собі купив до війни замок з блютузом і жпс ом, відомої фірми, також з цікавості. Працює, гад.
Та я весь інтернет перерив , кого тільки не питав, ніч не спав, Честно кажучи на Вас і була остання надія, Дякую! З повагою
Я наложкой подобные вещи не отправляю . Мелочевку- без проблем . А велик - нет .Если покупателю что о не понравится или он вообще банально передумает ( такое , увы тоже бывает ) или просто не прийдёт на НП то оплата а оба конца на продавце . Попробуйте посчитать насколько прийдется полинять ? Но это нужно на себе испытать ,потом мнение резко меняется , иначе не доходит.
https://www.veloonline.com/view.shtml?id=34307 Ну типу ось тобі ось, а за колесами завтра прийдеш, казав коваль.
Не можна ... Є два варіанти : Це або розвод на гроші і можна втратити 100$ назавжди Або розвод по велу ( може бути краджений ) або тріщина в рамі і т.д...
Доречі теж підтверджу ... Наложкою можна відправляти тільки маленькі речі з великих треба брати завдаток мінімум 1тис грн ( дорога в обидві сторони ) Або якщо через Райберт щось продавати тоді теж наложкою можна Всі інші " чесне слово !" , "зуб даю " і т.д... закінчуються одразу як посилка "поїхала " Сам влетів пару раз так((( Богові дякувати що суми невеликі були ! Зараз роблю так ...можу дати ссилки на соц мережі , в мене є рейтинг на олх !
по пересилкам, добре би мати гарантії як в світових доставщиків, гроші відразу, поки клієнт не отримав товар, ніхто нічого не переводить продавцю, є підтвердження, є бабло, а інакше з обох боків не зрозуміло, хто кого дурить.
Щось я не розумію,яка різниця,скажемо Новій Пошті,чи посилка їде ОЛХ доставкою,чи наложеним платежем,якщо все одно за пересил буде заплачено,більш того,при ОЛХ доставці при оформленні доставці,з покупця гроші беруть зразу,він оплачує суму товару,плюс вартість доставки. Тре питати на Новій Пошті за це. А ще Міст. Звісно,безкоштовно лайба ніяк не поїде.
Можливо в тому, що для габаритних речей вони не можуть правильно розрахувати на перед вартiсть доставки у додатку, плюс для багатьох речей по iх правилам потрiбно замовляти додатковий пакувальний матерiал, н/д ту саму обрешiтку. Сам колись вiдправляв лiсапед, то брав 1к грн передплати....
Обрешітка на НП то ж вчорашній день,там зара бокси,за розмірами мого мацквіча.. Думаю що при при подачі оголошення,саме продавець має вказати реальні габарити та вагу лєсіка,там є така функція. Тре питати на НП.
Розцінки : Н.П. Флатбокс -1000грн( Луцьк -Київ ) Власне пакування орієнтовно 400-500грн Один раз відправив вел в Черкаси вийшло 160грн ...це просто @#* таке відчуття що розцінки придумують Делівері ( моя улюбленна пошта )тут ти не побачиш красиву панянку оператора , але завжди 300-350грн ( навіть спеціальний тариф на вело є ) тільки руль на бік треба скрутити Укр Пошта теж район 300-400грн , але треба бути готовим що твій вел буде їхати в машині , а на ньому ще мішок буряків зверху ... І в черзі з бабками треба 30хв мінімум постояти ...
Для этого есть телефон, в телефонном режиме все обговаривается, если нет доверия к продавцу или покупателю то лучше сделку не совершать.
А кто покупает велосипеды не оговаривая все ньюансы в телефонном режиме ? Звонит мужик - позитивнейший по разговору человек , с чувством юмора ,видно прилично в теме , разговор предметный , очень долгий . Просит доп фото интересующих узлов. Звонит не раз и не два .Через время доверия сколько ,что готов и так отправить . .....В итоге вообще не пришел на отделение . Телефон не берет . Не буду зря обвинять человека , может случилось что . Но деньги вынь - да положи . ( Это до войны если что ) Я ж не зря писал , что тут только самому надо пройти через это . Иначе не доходит . Только советы типа Вашего , как в людях разбираться .
Ну предоплата максимум 200 грн на пересыл, лично я больше никому не скидываю, хоть велик покупать хоть авто Поверьте, даже такую сумму покупатель навряд ли захочет терять, я когда покупал велик мне бы пришлось предоплату делать в 1800 грн, но я не готов такую сумму пересылать незнакомому человеку. Но есть одна альтернатива, покупать и продавать по месту, там вас никто не надурит
Підтримую. В мене таке було,що чувак по ОЛХ доставці річ не забрав з поштового відділення. І списувались і здзвонювались і казав що саме без цією речі усе його попереднє життя було бльоклим та тусклим і як він без цієї речі дожив до своїх років,він сам не розуміє.. Ітог.. Відправлення приїхало у відділення,пролежало там три дні,я йому написав,нагадав,він каже що не було часу,завтра обов‘язково забере.. По фіналу посилка пролежала свій термін та повернулася назад.. А було й таке що зовсім незнайома мені людина відправила мені річ з ОЛХ зовсім без буд-яких проплат,просто взяла і відправила,каже,подивишся,якщо підійде,гроші на картку закинеш.. І на хвилиночку,це не п‘ять копійок,а 1000грн. І саме так і сказав-я тобі повірив коли з тобою по телехвону розмовляв.. Довелося провести роз‘яснювальну бесіду,хвилин так на 10-15,щоб так більше не робив.. Отакоєт..