Доброго ранку, ні я живу в 6 км від центру Харькова в лісі Їжджу і по місту , і по приватному секторі,но по лісу більше подобається))) з повагою
Украина была в детстве, потом Десна и Старт Шоссе, вот это был велик, только позитивные воспоминания.
Это точно Старт шоссе и сейчас покоя не даёт Вот взял вчера лекарство от старости, уже почти собрал Ракэту!))))
Вам пощастило що не п'яти гранник ))) Ми ключ спеціальний робили щоб колеса познімати ... Мені здається що з вашим простіше викруткою можна закрутити
Та я так и зробив, но якось не по фен-шую, ота чорна болда незрозуміла крутиться в обі дві сторони і як його затягти незрозуміло. З повагою
Незрозуміло нащо коліна і спину мучити , на олх топовий болід можна купити за 100 долярів)))) з повагою
Це так здавалося тоді, бо іншого не бачили! В теперішній час є такі вели, що "Україна" в порівнянні з ними не потрібний хлам з минулого!!
А ти подзвони,спробуй домовитись.. 10500% попросять скинути грошей "на пересил",вірогідно навіть у дві сторони.. За такі гроші Куби не продаються..
так и не нужно их сравнивать ... мерседес - это мерседес ... жигули - это жигули ... просто разные "колёса" ... как ретро-авто и т.п. да и "хлам з минулого" называется антиквариат и т.п.