Алю , тай навісне хороше ) ХТ і покри Контіненталь ...ціну його по обвісу +- знаю , а от за унікальність
Який виробник рами? Судячи по обладнанню, то ціна такого вєльчіка 6000-8000 грн максимум. Колір прикольний, може і продасться, завдячуючи Мілці... За 13000 грн сьогодні можливо взяти такий вєл у Києві: Порівнювати ці велосипеди, це як порівнювати Garrett Асе 250 та XP Deus II... Ця тема настільки об`ємна, що декількома словами тут не обійдешся. Не згоден. Абсолютно! 01 червня 2022 я відкрив свою справу по переробці вєльчіков під електро, тож, на сьогодні я трохи в темі. Як буде час та натхнення, зроблю окрему тему по електробайкам. Чи в рубріці Техника для поиска, чи в своїй темі по копу. Сюди кину посилання...
Ви можете не погоджуватись, просто порівняйте заводські електро і саморобні, думаєте просто так підсилено дропи, вилки, осі, рами? Чи однаково, яка середня швидкість при вдвічи-вп'ятеро більших навантаженнях на всьому? Якщо Ви так думаєте, то мені жаль клієнтів. А дехто, якщо виживе, може і до прокурора поволікти.
Як можна порівнювати вєлоси за 50000-100000 грн та вєлоси за 15000-20000 грн? Я не думаю, я бачу вєльчики всіх типів майже кожен день. Заводський електробайк, звичайно, кращє переробленого. Повертаємося тоді до пункту: Не переймайтеся, всьо пучком! Просто іноді, якась теорія, чи наші особисті внутрішні переконання суттєво відрізняються від реальної правди життя. Таке буває...
добре якщо пучком... Мінімальні переробки і підсилення в кареточному приводі, найбільші в передньому. Мені нема про що перейматись, в мене заводські, бошевські. В знайомих є різні, задній привід самоходні, передній складані ассист і т.д. Все фірмове, навіть китайське і все сильно відрізняється від звичаних.
ото сьоня їхав проти вітру і дощу, легко, бо допомагав мені електромоторчик. 24 км.год. А вітер на полосі дуже відчутний
Всім миру. Потрібна нестандартна допомога. В гаражі знайдено ось такого динозавра. Приварені шпиці і їх товщина завела всіх в глухий кут. можливо самопал. Але з якого монстра знято так ї не знайшли. Доречі дуже тяжке. Хто що думає ?
самопал і не найкращий, подібне робили щоб тягати щось свіжостирене, при совку. Ще замість сідла роги, довгоміри типу дощок, труб возити.
я би не дуже про крав, воно майже так, але крали в нього, пишучи трудодні замість грошей, він трохи компенсував ту несправедливість.
не тяжко тягати? Робив таке, давно, тягав "Україною", було не дуже комфортно. Правда там передач нема.
Под горку 50 кг на второй передачи почти не чувствуется, думаю 75_100 кг потяну. Единственное нужна пружина чтобы не дергало. С УВ
замість пружини пропоную отую кочергу, що з'єднує причеп з велом, замінити на дугу з нормальної труби, буде симпатичніше і одночасно буде пружинити.