Щодо діаметру гальмівного диску. Я так розумію перевага за більшим бо менше зтирається чи як? Але по ідеї більший і погнеться з більшою вірогідністю? Від чого той діаметр залежить? Розміру велосипеда чи вищенаписаного? Класти 140 і не паритись чи треба більший?
Ну мені б і не завадило щоб краще гальмувало, але раптом що то перероблю на більший, якщо взагалі вийде те що ліплю.
Вот тема! Зарядка на 45 км. легко складывается и помещается в автомобиле не занимает много места. В Украине уже появились по 500 $. Разбирают как горячие пирожки.
Класика - це 160/160, для звичайних неспiшних без всякого екстриму покатух на мтб. 180 можна ставити зпереду на адаптер якщо вже робити щось ближче до спорту або вага 80+. Але з 180 може бути нюанс з вилкою - може погнути ноги, якщо не розрахована на такий ротор))
шось мені підказує, що там навряд чи мтб, є робоча купа заліза, є бажання трохи апгрейдити, тим більше халява виросла. Сам би точно так робив.
Із рами убитого хвз ліплю вантажний велосипед з подвійним приводом, від ніг і від мотора бензопили. Скоріш за все нічого з цього роя не вийде , бо є свої косяки, та хоч пограюсь в кулібіна. А ротор позаду, хрін він там що погне. Передню вилку теж посилив. Коротше її ногам нічого не загрожує, як і основі вилки, а от спиці, обід, підшипники в колесах ( пром), і в вилці звичайні, скоріш за все повистрелюють не забаряться, експлуатація поза межею розумного при дефіциті запчастин. Задні гальма роторні, передні по ободу, ну щось типу такого, але бачу що проект можливо і не завершу, принаймні ближчим часом.
сильніші тормоза на перед, це правильно. І той, чомусь дуже часто в грузовиках кузов спереду, може подумати і перевернути вел?
Купив якось при нагоді мультитул. Років три вже користуюсь. Якість на висоті. Вирішив обзорчик зняти, але я початківець так що прошу строго не судити).
маю точно таке, недолік в нього один, ціна, більшість не купить, бо ціна тут від бренда і один інструмент, ключ для натяжки сідла під бренд, він нікуди більше не підійде. Купив до купи, бо сідло, ручки руля, бардачок і навіть шолом від брукса.
Так! Про них і мова))) На фейсбуці знайшов відео де до ровера їх причепили і дуже непогано воно їхало . З повагою
Доброго дня товариство ! погода сьогодні не катабельна ((( але думаю цей вел підніме настрій всім ...
Питання тільки в тому чи варта така унікальність чогось ...думаю в скільки його оцінити ? Що порадите ?))