ОСЬ відео як шокер діє на собак знайдено в інтернеті Модель шокера Шерхан про https://wei-shi.com.ua/elektroshokery/elektroshoker-sherhan-1101-pro-power-original
Возможно, но валюта подорожала, так что цены растут. Смотрел себе электрофетбайк складной. В феврале он стоил 26500 а сейчас 39000 грн. Т.е. около 1000 дол.
Але мова не про бакси )) раніше люди гребли " мох і болото " ...я ще дивувався коли в мене перекуп взяв вел за 10тис , а продав за 14тис ! просто нема слів ... Хз може то все із-за того що скоро вже Осінь ?
1) ринок наситився...хто хотів вже прикупили...коли були проблеми з паливом і ціною на паливо багато перейшли на альтернативу: вел /електрички...їздити по 50-60грн за літр палива ще й його дифіцит спонукали мене купити електроскутер...замість 4л палива на роботу/з роботи (200-240грн) в мене стало 1.5квт електроенергії (2.5грн). 2) стабілізувались ціни і пропозиції палива...частина вже вернулись на авто... газ впав до 29-30грн/л... тепер коли погані погодні умови можу дозволити собі проскочити на авто...дочка теж іноді замість вела вже їздить на авто...
Курс доллара вырос вот и цена от туда. Если считать в гривне перекуп вроде как и заработал,а если считать в долларах то вроде как и потерял. С УВ
Седло да , его при перепродаже или обмене можно себе оставить, а вот всё остальное не экономически выгодно. Ведь замена переключателей это сразу замена тросиков, а замена тросиков это сразу замена рубашек, а замена звёзд сразу замена цепи,... И это всё стоит дурных денег и легко может быть дороже всего велосипеда. С УВ
Найдорожче обходиться трансмісія і гідравліка на власному досвіді знаю ! 7тис ( обійшлась трансмісія) +3500гідравліка ( вартість мого велосипеда була 15тис ...а я трошки запчастин замінив і стала 28тис ...але чесно поклавши руку на серце скажу ...це став один з найкращих велосипедів на яких я коли небуть їздив !!!
є ще прикол, він став краще, але до повноцінного ще раз так, а готовий півраза, от і питання, а нафіга? Типу кредит? А велік починається з рами, а рама на електро інакша, значно потужніша, а на спорт взагалі інша, найлегша, найдорожча і інші най. Бачу створення своєї моделі виключно як дороге хоббі. Переробку так само.
когда то ездил .сейчас из за протрузии всё... . боюсь ,что спину скрутит снова . а так ностальгически... захожу к знакомому посмотреть у него магазин .
Привіт хлопці. Лазив в інтернеті, шукав запчастини подешевше, під свої забаганки в велосипедобудуванні(у нас в магазинах взагалі завозу вже нема). Карбуратори набридли і має бути "прорив" в окремо взятому селі, всі собаки в шоці ну і всяке таке..Сиджу колупаюсь. Шукав ротор гальмівний(диск) під гайку 44мм, щоб накрутити на колесо, ну і подібні приблуди, бо із зваркою лісапєтка не друже, диск коробить, ліпив до старої тріщотки. До чого це я...Наліз на гальма і ціни. Не можу вдуплитись по гідравлічним гальмам Шімано, які вже маю, в чому власне і полягає питання, оригінал чи підробка, і цінник, фото на жаль інтернет не пропускає загрузити. Надпис на гідросистемі (140см довжина приблизно) - надпис фарбою : SM-BH59-JK. На ручці: BL-MT200. На супорті фарбою лише назва, а BR-MT200 вже вигравірувано на металлі поруч з надписом Малайзія. Це все в зборі без коробки дісталось, бери і їздь як то кажуть, і явно дешевше ніж я нагуглюю, в інтернеті ціни сильно відрізняються в рази між собою.. В кого які думки, шо це я таке цікаве викупив і їх ціна??
Явно так за пiдробленi гальма Shimano не чув. Цi можуть просто бути з Алi без коробки, або тi якi поставляють в ОЕМ (типу для ремонту або збiрки) Можна глянути чи калiпер не криво зварений i чи норм тормозять вже на велику)) Саме МТ200 це зараз певно наймасовiша модель шиман.
Та в принципі по барабану підробка чи ні, якщо будуть гальмувати, а от цінник всього в зборі не зрозумілий, бо на сайтах дуже великий розрив в цінах, на одну і ту ж модель. Якщо з дисками зрозуміло, Китай за 130 і "фірма" за 1300, то саме з цією приблудою якось дивно, бо дісталась порівняно з тим що нагуглюю за копійки. Я цінники не знаю, не було дискових, а продавець міг і провтикати чи хз..
На вигляд нiби норм)) цiна в них десь вiд 40 у.о, маркування гiдролiнii також шиманiвське, тому ставте та тестуйте))
В тому то й річ, що в інеті і 700грн і 1500, а я купив за 250, а це мені здається ніяк не 40 у.о, навіть по старому курсу, брав десь з місяць тому. Коротше шара.
то саме, не крутить, але це додаткові штуки за додаткові гроші, хороша амортизація сидіння. Вилка само собою.